FAAAN

FAAAN INTE REDAN!!!

JA, NU UNDRAR NI SÄKER VAD FAN ÄR HENNES PROBLEM OCH VAD ÄR DET SOM HÄNT! OCH DET SKA JAG TA OCH FÖRKLARA FÖR ER.

Jag har fått mens! Och det är fruktansvärt äckligt, trots att jag haft det förut, dock innan jag blev gravid. Vilket betyder att jag varit utan det i 9 månader + 1 månad extra efter förlossningen. Och inte trodde jag att det redan skulle komma tillbaka, vilket det gjort! Trodde att jag skulle få slippa det i alla fall minst 2-3 månader, men icke! Mensen är inte på min sida, inte för en minut! Jag är ledsen och besviken.
Och jag vet att ni som läser detta inlägget tycker att jag är extremt störd och äcklig som ens sitter här och skriver om att jag har fått min mens osv. Men fan det är naturligt, eller hur? Alla tjejer har väl mens? Förutom gamla tanter som typ är extremt rynkiga och typ knappt kan gå.. Okey, jag vet inte för jag har aldrig varit där! Så den dagen jag är där kan jag skriva hur det är och om jag har mens eller inte.. Lovar er!

Nu har vi precis kommit hem från att lämnat min bror, och om en pytte liten stund sticker Hampus igen. Känns typ sådär "som vanligt" kanske! Nu ska jag titta på Disney camp rock 2! Hörs senare♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0