30e september 2010

Jaha, månadens sista dag! Det går fort, snart är det julafton(:

Iallafall såhär började min morgon;
Haley väckte mig strav över 8 och ville ha lite mat och det fick hon. Efter det somnade hon om alldeles själv efter att ha legat och lekt och snackat lite med mig. Där efter somnade jag också.. Och vaknade typ lite över 11 och somnade om igen. Försökte väcka Haley flera gånger för att vi skulle stiga upp och bada lite. Men icke. De ville hon inte. Men tillslut kunde hon vakna och det började med att hon gav mig ett leende. Åhh min dag börjar bra varje dag nu mera:)! Jag älskar att vakna upp och få ett sött leende av min dotter. Finns nog inget bättre.
Vi la kvar och snackade lite i sängen, sen så tappade jag upp vatten till henne så hon kunde bada. Och hon älskade det faktiskt riktigt mycket. Första gången hon inte pipper alls faktiskt, tro det eller ej! Så hon fick bada en stund för hon la där fint och bara prata(:
Skönt när dagen börjar så bra. Sen efter det tog jag på henne och så hoppade jag själv in i duschen och Haley fick sitta i babysittern bredvid och där la hon och snacka och titta runt lite(: Helt perfekt morgon!:thumbup:

Ja, så började ialla fall min morgon. Hur började eran?(:
Nu tänkte jag lägga Haley i vagnen och sen gå ut en runda, sol idag igen ju;).
Och sen kanske sticka in om thaivagnen och beställa mat(: men vi får se!
Vi hörs senare!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0