cooler than me

Sitter och lyssnar på en ny låt? Tror den är rätt ny, jag har ialla fall precis hört den.. Eller ja precis och precis för typ en vecka sedan, går på MTV rätt ofta och det är ju den enda kanalen jag tittar på och har på hela dagarna;). Låten är ialla fall skit bra!


Mike Posner - Cooler than me


Hur som helst så ska jag nog snart börja göra mig i ordning för sängen. Blir en tidig kväll idag orkar inte sitta uppe och Haley bara gnäller hela tiden så jag blir tokig snart! Och sen innan vi kommer i säng så är klockan ändå rätt mycket, måste ta in blöjer, blanda ny mjölk åt henne så hon kan få i sig det innan hon ska sova sen måste jag ta in kokt vatten som är varmt in till rummet så lillan får mjölk under natten eller ja då när hon vaknar! Sen måste jag ta in min mobil och släcka alla lampor och sist men inte minst ta in lillan:)
Det är inte lätt det där med att förberedda sig för att klara sig under hela natten. Men det går bra, ialla flal hittills. Lite drygt att man måste flytta ut och in på allting, borde ha kopior av allt;) Eller är det bara jag som är knäpp?? Sen måste jag dra igång med träningen också. Ska börja ut och promenera eller springa nu till helgen, sluta med skit snacks och skitmat. Eller maten är ingen fara, äter inte mat nu ändå när inte Hampus är hemma. Så i helgen när Hampus ändå kommer hem två dagar så ska han få passa Haley en eller två timme så ska jag fan ge mig ut och bli va med fläsket!;) Nu jävlar, nu är det allvar! Sen om jag har tid ska jag också ta en ny profil bild, den bilden jag har nu har jag haft sen i början av våren ju. Och så ska det ju inte vara! Men först ska jag ta tag i mitt fläsk, nej nu skriker lillen så måste kila! Ha det bra!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0