MÅSTE SLUTA!

Kommer ni ihåg att jag skrev förra veckan att jag skulle sluta ät godis och sluta att dricka läsk? Istället skulle jag ju ut och springa eller gå. Börja träna helt enkelt! Och det skulle jag börjat med nu i helgen då Hampus var hemma så han kunde ta hand om Haley den stunden jag är ute och rör på mitt fläsk. Men trodde ni det skulle hända eller? Icke, inte slut med godis eller läsken! Inte börjat med träningen, nej icke ännu! FAN, May skärpning nu!
I helgen ska jag fan ut, jag måste! Om jag ska ner i vikt för att komma laga i form till vinterkläderna så måste jag börja nu! Okey, det där lät knäppt! Man brukar säga att man ska gå ner i vikt lagom till bikini säsongen, men den är väl över nu? Jag hade ju en bula i ugnen där det var den säsongen?! Eller har jag helt fel för mig(?) Aja, istället får jag komma i form till vintersäsongen. Så att jag inte ser ut som ett fetto när jag har den tjocka vinterjackan på mig, eller vad säger ni?:) Nej, jag måste ialla fall ut. Och går jag inte ut och rör mig får jag bli straffad och inte hitta på något kul, låter inte det bra?;)
Nej, jag kommer att klara detta! Eller hur May?;)
-Ohja, klart jag kommer det!


Så snygga man kan vara asså;o!
Snart är mitt huvud mindre runt, dubbelhakan blir en enkel haka, armarna blir normala, bröstan sjunker förhoppningsvis. För mjölk finns inte tillräckligt i dem så den kan vara så svullna! Detta kommer gå kanon:thumbup:!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0