läggdags!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tillsammans med lillen. 23 på kvällen är vår tid att sova, har blivit det de senaste nätterna. Kollade Idol innan, och när det var typ "paus" till röst resultaten roade jag mig med att titta på Debatt där Nemo och Jockiboi från Tylösand var med och även bloggaren Paow. Jag kan säga att Debatt var ju rätt spänt, Jockeboi sa ialla fall precis som han vill, trots att det kanske lät lite kaxigt i andras ögon så tyckte jag att han hade rätt! Och jag tyckte även att Jackie Farm hade rätt, man kan ju inte bli arg på pågarna, de är ju trots allt inte de som gjort programmet!  De är ju bara med, och tyckte att det var något roligt. Kanske kommer de att ångra sig men fan det är deras liv. Som man bäddat får man ligga, eller heter det inte så?

Jag förstod dock vad de psykologerna menade med alkholismen, men säg mig några ungdomar som inte dricker överdrivet vid den åldern? Typ alla ungdomar dricker, även fast de inte är 18. Till och med jag dricker, till och med 12 åringar dricker. Ja, ni hör vafan sprit är vanligt för ungdomar och så är det. Trots att det inte alls är bra eller så på något sätt så skiter ungdomar i det. De dricker och har kul, så är det. Ung och dum?!
Man får helt enkelt lära sig av sina misstag. Och man lever trots allt bara en gång!
Hade jag inte haft Haley vid det här laget så hade jag säkert också druckit, supit mig stupfull, spytt, gjort dumma saker som jag sedan hade ångrat, bråkat och spytt ännu mer. Vem vet kanske hade jag också haft fyllesex.. Asså inte för att jag håller på med sånt. Men vem fan säger att man alltid är perfekt, vem fan säger att det aldrig skulle hända. Det kan änven hända den mest ordningsamaste människan på jorden. Det kan hända vad fan som helst när man har sprit i kroppen. Ni som är äldre och "vuxna" har säkert också gjort dumma saker när ni varit unga. Jag tror ju ingen är ung och inte gör en enda dum grej när man har sprit i kroppen.

Om Jocki och Nemo kommer att ångra det sen så är det deras problem och om de inte gör det så är det också deras problem. Och sen om de blir beroende av sprit så är det också deras egna fel och självklart kanal 5 chefen. Men sedan så visste Jocke och Nemo också vad de gav sig in i. Och de gjorde det ändå så egentligen det är deras egna fel, men också deras egna beslut. Ingen kan styra över dem, de är räknade som "vuxna".
Och jag tycker fortfarande att programmet Kungarna av Tylösand är ett skämt, ett rent SKÄMT. Och helt jävla patetiskt, men som Kanal5 chefen sa så är det jävligt underhållande, och jag vet ju hur jag inte ska bete mig när jag dricker nästa gång. Men som sagt ingen vet vad som händer, inte ens jag. Jag kanske försöker att undvika saker så att de inte händer, men tänk om det gör det ändå?!
Aja skitsamma. Läste Jockibois blogg och där dog jag! Omg, den killen är störtskön!!! En riktig skön kille det asså. Jag är helt säker på att inte många killar hade vågat vara som honom. Jag menar vem laddar upp en "snopp"-bild på bloggen. Speciellt när man har så många läsare. Visst att han visa sin snopp i tv programmet, men ändå. Sen berättar han verkligen allt. Älskar människor som vågar stå för det de gör och våga vara sig själva. Kan säga att jag och Jocki har en sak gemensamt och det är fisar, jag älskar att fisa och fiser oftast höga och njuter av det. Men dock luktar mina, vilket inte inte hans gjorde påstod han ju ;)

Aja, nu ska jag fan sova. Vi hörs imorgon. Sov gott♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0