ändringar igen*

Som ni kanske märker har jag gjort lite ändringar igen..
Jag vet att jag skulle låta bli, men jag var bara tvungen att pröva och se om det funka och det gjorde det så jag behöll det så! Jag har ändrat rubrikstilen och sedan rubrikbakgrunden.
Har aldrig testat att ha en mönstrad rubrikbakgrund förr så jag avr tvungen att pröva det nu, och jag listade ut det helt själv hur jag skulle göra, var först osäker på att det verkligen var så man skulle göra och om de verkligen skulle gå, och det var så som jag tänkte och det funkade kanon bra:thumbup:!
Har tagit bakgrunden från firefox update som man kan välja till så att man får en snyggare firefox, med mönster och sådant vid kanterna. Så jag snodde en bild där ifrån och det gick hur bra som helst.

Nu snackar vi om annat.. Än så länge har jag hunnit diska och kräkt lite!:s (kunde jag kanske hållt för mig själv, men nej. Jag delar som sagt med mig av allt här på bloggen!) Sedan har jag tvättat av mitt ansikte, sminkat och gjort vid mig jätte fint och tagit foto som blivit dåliga. Extremt ljusa blev bilderna, beror det på att speglen är precis bredvid fönstret kanske? - ja kanske det!
Sen har jag faktiskt hunnit sjunga lite också, haha! Jag älskar att göra det när jag är själv hemma, ha högsta volym och bara sjunga och leva livet som jag är född till!;) Maasssa käärlek på det!
Har precis krängt i mig en macka som blev över sen innan, kunde inte få i mig mer imorse så har ätit den andra mackan nu tillsammans med coca, tummen upp för att jag är nyttig mot min bebis!
Nej, jag måste verkligen skörpa mig med kosten, annars så slutar mitt liv nog inte bra. Jag har ju trots allt inte bara mig själv att tänka på nu, utan nu måste jag även tänka på de andra livet jag skapat och jag måste göra det bästa för den. Så måste äta mer i regelbundna tider så att jag vänjer mig, och barnet med när det kommit ut. För annars så äter jag kanske aldrig och ibland äter jag alldeles för mycket. Usch, så mycket man ska tänka på nu, men det tycker jag är ganska bra.
Nu ska ni få bilder som jag tagit! Pusss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0