en hel dag

Nu har ännu en hel dag gått och jag har nog varit den mest segaste men ändå den mest aktivaste människan idag. Vaknade sent idag som sagt men jag hann med allt jag skulle, förutom att städa toaletten men det hjälpte min bror mig med när han kom hem istället. Annas mamma hämta mig för att köra mig till barnmorskebesöket vid halv 3 någon gång, Anna var också med. Barnmorskebesöket gick hur bra som helst, magen hade växt och nu har jag kommit in i kurvan där de mäter hur stor magen blivit och min var alldeles perfekt tyckte Lotta, låg precis i mitten. Hjärtat på bebisen lät hur bra som helst, det är alltid lika underbart att få höra hjärtaslagen. Sen så stack hon mig i fingret och blodvärdet visade sig vara bra, och mitt kisstest visade också bra. SKIT BRA:thumbup:!
Sen efter besöket tankade vi och jag och Anna stack in om Preem och handlade vars en bulle med köttbullar och rödbetssallad i och den nya FESTIS smaken, fläder och hallon som jag rekommenderade er om i Fredags? Skulle egentligen prövat den andra nya smaken, men jag var tvungen att köpa hallon och fläder igen för att påminna mig själv om hur god den var. Jag sa även till Anna att den var god så hon köpte också den.
Bullen var skit god måste jag säga, jag har aldrig tyckt om rödbetssallad förr men idag smakade det skit bra:)! När jag kom hem så stack jag, mamma, min bror och Teddy till Netto för att handla min bror gick halva vägen sen mötte han en kompis sen lämnade han oss. Men vi fortsatte och handlade ihjäl oss. Mammas kompis kom och hämtade oss och sa att vi var bjudna hem till en annan kompis till dem på middag så vi stack upp och lämnade sakerna snabbt sen så stack vi dit. Och jag åt så jag blev propp mätt, det var skit gott och jag kunde inte låta bli. I och med det var klyftpotatis också, och som ni vet är jag kär i potatis nu mera.
Men hur som helst så är jag hemma igen, kom hem för ca en timme sen nu och jag har bara suttit vid datorn snackat med mamma och min bror, alltid lika mysigt! Dagen har varit kanon bra, och just nu vill jag bara sova!
Hur har eran dag varit idag? PUSSSS!♥


Kommentarer
Postat av: thilda

fin blogg!



kolla min blogg, följa och kommentera? :)

2010-04-26 @ 21:37:41
URL: http://thildasundelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0