PRICK 00:00

Nu är klockan prick 00:00, och jag känner att jag ska lägga mig nu. Det är faktiskt så dags för det nu. Jag har ju varit trött sen 5 ikväll och skulle vila middag då, men jag hann inte som sagt. Mycket att göra och mycket att ta hand om nu när det är så mycket skit på gång så man får helt enkelt knipa igen.
Men nu ska jag lägga mig, ska ju upp ganska tidigt imorgon dels för att gå ut med Teddy (om jag vågar gå ut ens!), sen så ska ju min bror upp och iväg till skolan så det är att hjälpa honom på morgonen. Sen sover jag förhoppningsvis vidare och går upp i rimlig tid så jag hinner att duscha och göra vid mig innan Annas mamma hämtar mig för barnmorskebesök i Höör. Det var 3 veckor sedan jag var där så det ska bli spännande. Men jag har inte gått upp i vikt alls:s! Är det normalt?
Hur som helst så ska det bli spännande. Det är alltid lika spännande att vara på besök hos Lotta. Dels för att jag får höra hur stor magen är och andra viktiga saker och sen för att jag framför allt får höra hjärtat på lilla bebisen. GUD, det gör mig så glad och jag blir alltid så rörd när jag hör bebisens hjärta.
Det är så mycket just nu som gör mig så glad, men som gör mig stressad samtidigt. Jag menar jag måste alltid fixa skjuts till Höör nu mera för att jag inte hittar dit med bussen. Så det hade varit så mycket enklare om barnmorskemottagningen hade varit kvar i Hörby, men nej. Allting ska ju inte vara för enkelt.
Men nu ska jag sova, så ni får ha det så bra (ni som är vakna ännu), och sov så gott för det ska jag göra! Fast först ska jag bläddra igenom alla mina teman som jag laddat ner ikväll. Dyr räkning, ja det kan jag väl räkna mig med, men värt det:). PUSSS PÅ ER OCH SOV GOTT!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0