28e april 2010

Godmorgon bloggen!

Bloggade inte mer igår kväll eftersom att jag var på rätt dåligt humör.
Men Hampus kom tillbaka efter att han hade gått, han insåg att bussen inte gick den tiden han kollat så han stannade kvar, för hans mamma ville inte köra och hämta honom i och med hon hade gjort något precis då. Så det var bara för honom att vänta. Under tiden blev jag på bättre humör, han köpte även med sig en Cola och hade en liten bit kexshoklad kvar så det fick jag. Sen så gick det över med mamma vi snacka och så senare.
Hon hade köpt en tröja till mig igår också eller en tunika, jag vet inte vad man ska kalla det riktigt. Men den var fin, så jag visar den senare. Sen så säljer hennes kompis smink och perfymer, asså hon jobbar med sånt så mamma hade handlat hem mascara, läppglans, EMPORIO ARMANI parfym som jag köpte av henne , och sen så köpte hon med sig hem en foundation från ESTEE LAUDER. Så den köpte jag också av henne för att den var mörk och jag behöver en ny foundation. Hon säljer det väldigt billigt måste jag säga, men det är väl så om man driver en smink & parfym affär antar jag.

Men annars, hur mår ni idag? Har ni sovit gott? Jag mår bra och har sovit bra, fast har lite ont i ryggen och i gumpen vet inte varför?! Kanske för att jag inte ligger i min egnen säng. Så ska nog göra det ikväll.
Och som ni kanske märker skriver jag detta inlägg väldigt tidigt för att jag inte orkar somna om just nu, och för att jag aldrig skrev ett inlägg igår kväll så får ni det nu. Men nu hade jag tänkt att ta frukost får bli fil med start. Ha en kanon bra dag, för det ska jag ha! Vi hörs senare sötnosar!♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0