hemma

Jag är hemma igen. Kom hem vid halv 6 tiden, körde direkt efter att Hampus föräldrar kommit hem för att det har varit ännu ett inbrott nere i förrådet. Det är så jävla typiskt, men nu har mina saker också försvunnit. Mitt fotoalbum sen jag var väldigt liten alla minnen och sånt är där. Sen alla mina papper, garantier osv osv. Riktigt irriterande faktiskt, det är ju trots allt mina bilder, mina privata!
Gaaaaah, jag blir så sur när ingenting tar slut någon gång. Varför har mamma alltid otur med att hitta bra boende? Aja, skitsamma! Var och handlade mat på ICA för en timme sedan, blev lite allt möjligt sen så har vi nästan precis ätit mammas thaimat som hon gjorde, en enkel men god rätt:thumbup:.
Hampus är här med mig nu i och med han körde mig hit så han och min bror är nere i tvättstugan och ordnar tvätten nu. Men snart ska han hem så då får vi gå ner dit själv. Och jag tycker att det är så jävla läskigt asså. Man vet ju trots allt inte vad som gömmer sig bakom de stängda dörrarna. JAG BLIR SÅ RÄDD & ARG!
Ialla fall så har dagen varit väldigt bra, men jag är så fruktansvärt trött just nu.
Men måste ner en omgång snart och kolla till tvätten och säga hejdå till Hampus innan han åker hem.
Hoppas att ni har haft en fin söndag, för det har jag!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0