piercing?

Jag funderar på att ta av min läpp piercing nu, men vill jag verkligen det?
Jag vill ta av den för att jag har inte tänkt ha den sen när lillen kommer ut till världen, och sedan så tycker jag inte det är snygg längre. Ialla fall inte på mig. Jag gjorde det för att jag ville och för att jag tyckte att det var coolt & snyggt. Men nu mera tycker jag inte det är snygg mer, jag har den där bara för beroendet skull.
Jag är beroende av att hålla på med den, beroende av att känna att där faktiskt är någonting där.
Men det måste jag måste vänja mig vid att inte ha den där.

Jag tycker det är snyggt. Men när man är gravid är det inte direkt snyggt?!
Att man är mamma och har barn och går med piercing kan få människor att tänka elaka och dumma saker om en. Inte för att jag bryr mig direkt, men vissa bedömer en mamma med piercing till massa olika sjuka saker. Och visst ska man inte bry sig om andras åsikt. Men jag själv vill vara mer mogen som mamma. Piercingen var min vanliga ungdomliga vardagsliv som jag en gång levt. Som jag aldrig mer kommer att återvända till.
Men ärret vid min läpp kommer alltid att påminna mig om mina studer i mitt tonårsliv. Ett liv jag njöt av, en tid jag aldrig kommer att ångra i hela mitt liv. En tid jag aldrig mer kommer att få uppleva.
Aja, slutsnackat om det nu. Nu ska jag läsa lite roliga saker.
Lägger nog upp ett litet inlägg sen innan jag lägger mig.


läpppiercing, med ring. Google bild!

en bild på mig från tidigare idag.

Kommentarer
Postat av: Lina LIndwall :)

BEHÅLL! tycker det är snyggt på mammor. Du är du sen vad folk tror om dig är skitsamma. du kommer ändå bevisa motsatsen! :)<3

2010-04-14 @ 17:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0