förhållande

Vad ska man säga? Ordet säger det mesta, trots att det bara är ett litet tråkigt ord så behöver man inte säga mer för att få egna tankar om ordet. Alla har vi såklart olika tankar och syner på ordet. Vad får ni för tankar och syner när ni hör ordet förhållande?

-När jag hör ordet förhållande får jag genast upp att det är två par. Kille och tjej, tjej och tjej eller kille och kille. Det är allt ett förhållande, trots att vissa människor kanske inte vill kalla det de. Men det är det enligt mig!
Ett förhållande byggs upp mellan två människor, ett förhållande är till för att man ska vara stark tillsammans.
Och det allra viktigaste i ett förhållande är tillit! Det är något som måste finnas i ett förhållande, för utan tillit funkar det inte. Man måste våga för att kunna tro, man måste tro för att kunna få tillit för varandra.

Ett förhållande är ett mycket kompicerat kapitel i livet, det kanske är en bland de svåraste och jobbigaste kapitle i livet. Ett förhållande är ingenting vi aldrig kommer att möta på, för det kommer vi alltid att göra. Trots att ett förhållande är något bland det svåraste att få ett svar och en fråga på, så är det något utav det finast som finns. Ibland inser vi inte det själv, vi inser inte hur lyckliga vi egentligen är, hur fint ett förhållande verkligen är i våra ögon och hur en människa skyddar oss.
Man behövs alltid två i ett förhållande, ialla fall om det ska funka. Man behöver ge varandra chanser, man behöver bråka och tjafsa, man behöver också trygghet och kärlek.
I början av ett förhållande är det alltid svårt, det är den jobbigaste perioden i hela förhållandet. Man känner inte varandra tillräckligt trots att man tror att man känner varandra hur bra som helst. Man har inte byggt upp sin tillit ännu, men försöker. Men under tiden så blir det bara en massa tjafs och bråk. Svartsjukan översvämmar och man vet inte vad man vill längre! Men låt aldrig svartsjukan ta över dig!

Många tycker att slutet av ett förhållande är den svåraste perioden som man stött på i hela förhållandet. Men är det verkligen så? Om man tänker tillbaka så tror jag nog man får ett annat svar. Ska man inte vara glad för alla stunder man fått tillbringa med varandra? Allt som man byggt upp tillsammans och att man dessutom klarade det också. Ska man inte vara lycklig för att minnena alltid lever kvar och aldrig dör ifrån en.
När ett förhållande tar slut tänker vi bara negativa saker, vi tänker aldrig på det som gjort oss lyckliga under tiden. Om fler hade tänkt på hur de hade det under tiden hade det nog varit enklare.

Så ge aldrig upp en början på ett förhållande. Möt varandra på halva vägen. Bygg upp er tillit för varandra, det är det allra viktigaste. Visa kärlek och ge varandra den tryggheten ni behöver. Ingenting är viktigare än att ni två som är i ett förhållande mår bra. Och glöm inte att tänka på de bra stunderna när kärleken väl tar slut! Kärleken är komplicerat men fruktansvärt vacker när det väl fungerar!♥


Nu bjuder jag på en bild, på mig och min fina pojkvän!♥





Kommentarer
Postat av: tom samuelsson

ni är sjukt fina tillsammans! (:

2010-04-15 @ 20:36:07
URL: http://rentutsagt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0