Rubrik?

Det är alltid lika svårt att komma på vad man ska ha som rubrik, men denna gången kom jag inte på nånting alls. Ialla fall har jag precis diskat klart allt, snackade telefon med Rasmus innan det, skönt att få snacka med honom. Det var ett bra tag sedan jag träffa honom eller snacka med honom. Ialla fall så  gick det bra och det var trevligt att snacka med honom, det är det alltid. Vi snackade om flytten och bebisen, och han skrattade när jag berättade om hur jag kände mig när jag gick i klädesaffärer nu mera! Men han tyckte det skulle bli kul ialla fall, och han ville komma och hälsa på sen också när bebben hade kommit ut, självklart! Sen så fyller han ju år idag så jag har frågat vad han fått också, bortskämd är han väl också, men det förtjänar han.
Just nu återstår tvätten, ska vika det innan mamma kommer hem, men ska ta hjälp av min bror för det är hans tvätt också. Gav Teddy precis mat som han åt upp direkt, så nu fick han en godisbit som han ligger och leker med här bredvid mig. Haha! Tokig liten hund har jag också:). Han äter inte godiset, han leker bara med det precis som att den lever, han studdsar fram och tillbaka. Rätt roligt att se på;).
Hur som helst så snackade jag med min pojkvän när han hade lunch och de slutar nog rätt tidigt idag, så han kommer väl antagligen hit då. Får se helt enkelt, man ska ju inte förvänta sig allt för mycket när det gäller deras jobb som asfaltsläggare. Funderar på att ta en Grandiosa att äta nu, men känner inte mig så hungrig ännu i och med jag suttit och krängt i mig en massa godis.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0