IRRITERAD

Jag är förtillfället så jävla irriterad så det finns inte.
Dels på min mamma som bara tjatar om jävla räkningar och hennes ekonomi, visst att hon har det lite svårt med sin ekonomi nu i och med allt det där med skilsmässan. Men för fan, det ska väl inte drabba mig.
Jag försöker hjälpa henne så mycket så möjligt men ibland går det inte, för jag förstår fan inte allt med räkningar och ekonomi.. Men hon tror tydligen det!

In på annat så stör jag mig på folk som inte kan öppna sin trut! Utan bara sitter och tar imot skit och sen klagar. Visst att det kan vara svårt att lära sig öppna munnen, men känns det bättre att sitta och ta imot en massa skit då? Jag vet inte hur vissa tänker och jag tror inte jag vill förstå deras tänkande heller.

Nu snack om annat, Hampus stack precis, lika bra det för jag är bara irriterad just nu. Han kommer väl hit igen på fredag tror jag. Vet inte får väl se! Sen har jag nästan ätit upp hela tobleronen som jag fick också, fast Hampus och min bror har också ätit av den. Teddy har varit den mesta busigaste och jobbigaste idag. Han har till och med pissat i min säng:o! Ja, så idag är inte min dag helt enkelt.
Nu ska jag bara sitta i sängen och bara äta en massa skit och känna mig irriterad!
PUSSS♥


här får ni ialla fall en glad bild på mig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0