skäms aldrig

Det finns en sak som många skäms över, och det är att de mår dåligt.
Vissa skäms över att visa att de mår dåligt eller att berätta att de mår dåligt.
Jag vet inte varför! Ett tag var jag också så, det kändes helt enkelt bara fel, det kändes som om att man bara var ute efter uppmärksamhet även fast det inte var så. Jag försökte berätta hur jag mådde, hur jag verkligen kände. Men det var alltid lika svårt. Man visste ju aldrig om de lyssnade på en och om de verkligen orkade med det, eller om de bara låtsades att lyssna för att det skulle vara så. Ibland vågar man inte berätta sina känslor för att det är så jävla komplicerat och svårt!

Men skäms aldrig för hur ni mår. Mår ni bra så visa det eller säg det.
Jag skäms inte för att jag mår dåligt, även jag som gått igenom mycket och idag har det underbart kan tappa greppet och falla igen. Ibland gör jag det, det händer lite då och då.
Ibland så mår jag hur bra som helst, men sen när jag är ensam och jag ser saker som påminner om det som var förr kan jag sitta och tänka och tänka men inte komma fram till något svar ändå..
Ibland slår det upp i huvudet på mig som en vind och det är då jag inte hinner att ta imot det utan jag faller direkt. Trots att man mår bra och allting i ens liv som varit hemskt förr är över så kommer det stunder då man faller. Det gör det för alla, det är inget att skämas över. Att må dåligt är inget pinsamt eller något som man ska behöva skämas över. Det är fullt normalt, speciellt för ungdomar så är det. Det är tonårshumoner, tankar som flyger runder i ens huvud och allting känns kanske ibland hela jävla värdelöst men man försöker. Ibland går det ibland inte. Så kom ihåg att aldrig skämas över att du mår dåligt. Det är normalt att man gör det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0