Älskling

Älsklingen åkte precis hem. Han kom hit vid 6 tiden och hälsade på oss och åt chokladpudding med oss. Min bror ville att jag skulle göra chokladpudding idag igen för att han tyckte att min var så god. Söt bror jag har!(a) Dock var min älskling väldigt förkyld och det lät hemsk, men han är alltid söt!
Nu sitter vi här, och mammas kompisar är också här även Felicia är med.
Vi ska gipsa lite nu, vi ska göra handavtryck av hennes händer av gips. Gjorde hennes fötter förra gången, men denna gången är det händerna som gäller.

Idag har vi verkligen tagit det allmänt lugnt, diskade lite och plockade undan lite innan idag. Sen vid 4 tiden var vi och mötte mamma som kommit med bussen, sedan stack vi och handlade lite snabbt. Sedan så gick vi hemåt, Teddy är en väldigt lat hund måste jag säga. Så jag fick bära honom flera gånger.
Strax innan vi var vid lägenheten bestämmde vi oss för att stanna lite vid gräsplätten mitt emot lägenheten. Vi släppte loss Teddy där och han fick springa runt och leka. Där är även en å, men dit ner sprang han aldrig. Sedan så kom mammas kompisar ner dit, de skulle handla sedan upp till oss.
Så har dagen varit skön och jobbig two in one;)!
Nu ska jag titta på film med mamma eller så ska jag läsa andra bloggar. Vet inte ännu.
Hur har eran dag varit?
Pusss♥


mamma och bror

världens sötaste jag!
(en bild som kanske inte borde läggas upp här,
men jag bjuder på mig själv!)


Min söta lilla familjen♥


Kommentarer
Postat av: Frida olofsson

alla mina dagar e hemska. som igår så frågade jag eller jag la som förslag till marcus att vi kanske kunde hitta på nått söndag tills måndag. men då svara han inte och så frågade jag varför han inte svarade på det och då sa han "bara därför". jag vet om att han älskar mig väldigt mkt för det visar han alltid när jag är med honom. och jag vet om att han vill vara med mig, bara mig. men ibland så undrar man vad det är med honom? han är som två personer och ibland så kan det dröja veckor innan jag ser honom :( och det tar jävligt hårt på mig. jag vet inte vad jag ska göra. har så svårt för att prata med honom. börjar alltid gråta för ingenting för jag tycker det är så jobbigt. men som dét är nu sover jag väldigt lite och får inget gjort i skolan för alla tankar går till honom :/

2010-04-14 @ 10:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0