25e april 2010

heeeeeeellouu.

Hur är det med er idag? Jag mår toppen idag och är på väldigt bra humör.
Hade ni en bra lördag igår? Jag hade faktiskt det jävligt bra:).
Vaknade vid 7 första gången sen så somnade jag om vid halv 9 igen? Tror det var något sånt. Sen så vaknade jag vid halv 11 igen och väckte då Hampus också(älskar att väcka honom). Låg kvar till halv 12 sen så gick vi upp och åt frukost eller lunch kanske man ska kalla det. Ikväll åker jag hem till min lilla familj igen, gud vad jag saknar dom. Konstigt nog så saknar jag alltid dom nu mera när jag är borta någonstans.
Ingenting speciellt händer väl idag, ska kanske upp och handla något och äta snart, jag är väldigt sugen på mjukglass så ska se om bagaren har öppet, hoppas att han har det!
Tänkte att vi skulle göra marängsviss, såg i det i Elle tidningen och jag blev genast sugen.

google bild

Men när jag fortsatte att bläddra i tidningen så såg jag en sån mobil som jag har W995 fast i ROSA!
Och ni kan tro att jag blev ledsen i mitt öga, det är andra gången jag köper en mobil och tror att det inte finns i ROSA, men sen så ser jag det nån vecka senare. FATTA vad drygt det är. Och jag blev så gnällig och nu vill jag så gärna ha den och tycker det är störigt som fan att jag köpt en ny mobil, annars hade jag lätt köpt en i ROSA istället. JAG ÄLSKAR ROSA! Hampus tyckte att jag var knäpp, och han sa att han kunde måla min mobil rosa till mig om jag ville det. Men det är ju inte samma sak?!:(
Aja, det är väl bara jag som är mobil och färg knäpp! Har alltid varit det och kommer nog alltid att vara det med. Inget jag kan hjälpa faktiskt! Ska göra i ordning nu så vi kan sticka upp och handla.
Ha en fin söndag, pussss!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0