Skön middagsvila

Har precis stigit upp från min sköna middagsvila. Gick väl och la mig strax innan 11 nån gång, och vakna när klocka var prick 14. Det första jag gjorde var att ta mat till min kära hund, han hade ju inte fått lunch ännu! Panik! Nu sitter jag här och fika igen. Rätt hungrig var jag när jag vaknade upp. Såg att min pojkvän hade ringt ett antal gånger och skickat sms också, sen hade något annat nummer ringt också, har ingen aning om vem det var. Jag är den personen som oftast inte svarar på okända nummer, vilket betyder dolt eller ett nummer som jag inte har på mobilen. Ibland kan jag svara men det är inte ofta. (kollade upp nummret nyss och det visade sig vara min mamma? Så jag ringde henne och då sa hon att det var hennes kompis. Mammas kompis har ett abonnemang på mamma!)
Nåja, vid 4 tiden ska jag ut och möta mamma. Ska nog handla inför imorgon skulle jag tro. Så jag tar då med mig Teddy ut för en liten promenad då. Men han är så lat när det gäller att gå, han ber en hellre att bära honom. Men det är ju så hundvalpar är, så det är väl bara att hålla truten då!
Min bror har slutat nu, men har inte dykt upp här ännu. Så antagligen är han väl påväg eller så är han på läxläsning. Nu ska jag in och kolla andra bloggar. Pussss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0