16e april 2010

Heeejsan bloggen!♥
Hur mår ni idag? Jag mår toppen idag:thumbup:! Det är ju trots allt fredag, min pojkvän kommer hit över hela helgen, och sen har jag fått sova gott också. Hela morgonen har jag sovit. Vaknade vid 5 halv 6 imorse då mamma stack, sen somna jag och min bror om. Sen så vaknade jag vid 7 igen då han skulle upp. Sen så somna jag om när han gick och gick upp för ca en halvtimme sen. Och under den halv timmen har jag hunnit dammsuga hela lägenheten, moppat, torkat upp kiss och bajs efter Teddy. Och nu sitter jag här och äter.
Ska efter jag ätit diska lite så att huset kan skina lite idag:). Alltid mycket roligare att vara någonstans där det är städat och fint. Tycker inte ni också det?
Sen så ska jag väl inte göra nåt mer, ska klä på mig och sminka mig lite tunnt, sen är jag klar för dagen.
Ikväll kommer jag att sitta hemma som nästan alla andra, eller ialla fall helger.
Jag kan ju inte gå ut och göra som förr. Och att sitta i bil och åka är inte heller något vidare för mig längre. Får bara ont i ryggen. Sen så tillbringar jag helst en fredagskväll hemma tillsammans med min familj och min pojkvän.
Dock ska ju inte mamma vara hemma ikväll/natt, hon ska ut på disko med sina vänner.
Hoppas hon får det roligt, för jag vill också ut och dansa men det går ju inte.
Jag får helt enkelt vänta med det tills tiden kommer in igen:).
Nu ska jag sätta igång med disken. Ha en toppen bra fredag och ni som är ute och dansar ikväll, dansa för mig med! Hörs sen! Pusss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0