Steek väder ute! ;)

Idag är det så jäkla fint väder, men tyvärr kan jag inte sitta ute! Jag satt ute lite innan idag för att sola lite, men då började jag må illa, kände mig kräkig och sådant, så jag gick in försökte dricka, men det gick inte det ville inte ner.
Så jag gick ut och försökte ge det ett nytt försök, samma sak hände, jag gick upp & la mig i sängen för att se om det var tröttheten , men jag mådde fortfarnade illa. & jag mår illa ännu, jag vet inte vad det är. Om jag är sjuk eller vad som händer. Men jag tycker detta ät jobbigt :/ För jag äter knappt något, och när jag verkligen äter får jag ont i magen, och när jag sover får jag magknip på något sätt! Jag har ont i kroppen, känner mig jämt hängig och trött.
Det börjar bli jobbigt, det är ju inte direkt roligt om jag får säga det.
Jag vill ju vara frisk och kunna sola så att jag kan bli brun som alla andra för fan ;D
Ialla fall, jag fick äta Thaimat idag för jag bad älskling handla med sig det när han skulle hem, för att se om jag kunde äta det, och det gick ner lite, men jag kände att det inte var som det skulle, jag blev mätt snabbt, och min mage gjorde fortfarande ont, och jag mådde lite illa. Men jag försökte äta så mycket jag kunde , så jag åt nästan upp allt, men inte för att min mage gillade det, men aja. Nu har jag inte så ont i magen, mer hängig ska nog gå och lägga mig lite!
Med älskling vid sidan blir allt bra ska vi se (: <3
Imorgon ahr älskling uppkörning, och jag önskar han all lycka till, jag vet att han kommer att klara det, det gör han alltid! <3
& imorgon ska jag hälsa på min andra familj, och jag hoppas att det går bra. Hoppas att dem är snälla och så.
Men vi får se, men får hålla tummarna ialla fall :) <3

Senare ikväll ska jag upp till Thaiköket också, för att hon som jobbar där ville snacka med mig i med att jag ska få sommarjobb där, ;) , men är nyfiken på vad hon vill prata med mig om ;D <3 haha , typiskt mig då va!

Min prins !
Min prins! <3
Jag älskar dig över allt annat!
Du är det bästa i mitt liv, det är du som ger mig hopp på denna jord.
Det är du som lugnar ner mig när jag är stressad.
Det är du som ser upp till mig när andra ser ner på mig.
Det är du som står vid min sida, när andra har gått.
Det är du som lysser upp min natt, när allting är släckt!
Jag älskar dig min prins! <3
Du är mitt allt, och förblir det med!
Aldrig utan dig hjärtat!
<3
Föralltid du & jag !<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0