fredag-massa kul 100212*

Idag har varit en seg men ganska skön dag, var hemma från skolan idag, dels för jag sovit kasst, och för att huvudvärken kommer tillbaka och kroppen bara värkar hela tiden. Jag vet inte vad det är, och magen klöddar.
Imorse när jag vaknade så hade älskling gjort minibaguetter med skinka på till mig och min favorit te.
Hur gott som helst, dock tog det en jävla tid för mig att få i mig första halvan, så andra halvan blev helt jävla hård:o
Riktigt illa, men ibland kan jag vara så jävla seg så det är sjukt.
Precis varit ute och rökat, och nu känner jag hur magen klöddar. Vet inte vad det är!?
Älskling stack ner och köpte en cola till mig, och massa gott till honom för att han ska iväg till en kompis nu hela helgen. Så första helgen utan honom i princip sen vi flyttade ihop och så.
Kommer dock kännas konstigt men ibland måste man vara utan varandra annars hinner man inte sakna varandra.
Och jag tror att det behövs för oss båda två, för vi grälar ofta och tjafsar mycket. Beror mycket på att vi inte får tillräckligt med utrymme. Vilket faktiskt också behövs ibland.
Trots att man bor ihopa så gäller det att faktiskt också träffa sina vänner, umgås med dem själv & hitta på någonting själv, utan att den andra alltid måste följa med.
Så det har jag verkligen gjort nu de senaste veckorna. Jag har umgåtts med mina vänner, haft det kul, varit på fritidsgården bara tagit det lugnt utan att behöva tänka på hur han har det hemma och så vidare.
Då i Fredags när jag var på Jägers så var han också med vilket inte var planerat, men vi hälsade på varandra sen höll var och en sig på olika ställen. Vilket man ibland måste. Så är det bara!
Det är samma med min bror, i och med jag tappat några månader med honom som jag inte fick vara med honom så saknade jag honom självklart! Men nu när vi bor ihopa och är med varandra så ständigt så klarar jag mig inte utan honom. Känns som han är min "lilla son" vilket han inte är.
När han inte är hemma i tid som nu tex så blir jag så orolig & får panik för jag vet inte vart han är, och man kan ju inte nå honom heller för att hans mobil blev stulen på badet förra helgen.
Så när jag ska ut och göra någonting med mina vänner så är han den första som dyker upp i huvudet på mig.
Han blir ensam och så vidarare. Men jag måste släppa taget ibland trots att jag älskar honom över hela mitt hjärta!
Som idag ska ju ut med Jane, och äta någonstans och snacka, har inte bjudit ut henne än sen hon fyllde år, så detta blir hennes födelsedags present! Toppen va? Mysigt också ju.
Men självklart kommer jag hem senare ikväll.
Men nu måste min bror vara hemma med mamma själv hela kvällen för både jag och Hampus sticker.
Kanske lite illa. Men vi har ett liv utanför allt inom familjen och sådant. Bara till att vänja sig och acceptera det.

Nu ska jag ta något och äta!♥


såhär ser jag ut idag. Fredags utseende!
-topp från sisters
-Jeans från nuide
-Hår helt åt helvete.
-Smink inget alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0