Frukost/Lunch 100221*

Godmorgon alla söta varelser! (: Har ni sovit gott inatt? Och drömt fina drömmar?
Det har jag nog gjort, vet inte om jag drömt något speciellt, jag brukar vara den som inte kommer ihåg mina drömmar så värst bra. Men sovit gott har jag allt gjort, vaknade för ca 30 minuter sedan. Sköönt att få sova ut.
Mamma var ju inte hemma inatt heller, så bror harlegat bredvid mig och Hampus inatt och vi har trängt in varandra, men sen så när han hade somnat så fick vi mer plats för han flyttar sig och rör sig så mycket när han sover! Så efter det somna jag nog också, dock fick jag ont i mitt hjärta mitt i allting och kände hur svårt jag hade för att andas och magen gjorde det ju inte bättre. Men nu är jag iallafall uppe och mår bra (y). Bara hungrig men min bror är inte det så han vill inte äta, suck* Ibland så stör jag mig på alla som inte är hungriga. Och Hampus är nere och tvättar, han måste ju göra det nu för han flyttar ju snart hem igen, och då är det bäst med rena kläder kan jag tro! Det är inte många dagar kvar nu då han försvinner. Det kommer bli tomt, men sen samtidigt så tror jag det är det bästa!
Jag vet inte hur det kommer bli mellan mig och honom ännu. För jag är osäker på allt som har med oss två att göra. Så kan det också vara ibland. Men nu ska jag iallafall gå och äta frukost men som samtidigt blir en lunch, jag äter pizzan som blev över sen igår (: mumms, det var riktigt gott!
Skriver mer senare, så vi hörs då! Men jag kan säga det nu att idag händer absolut ingenting. För det är söndag och sen är det visserligen lov, men ja alla är borta osv. Så idag blir det en lugn söndag med massa tvätt för min del också! Suck*
Hörs senare, ta hand om er så länge!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0