Kärlek? 100213*

Kärlek det är något jag verkligen inte förstår.
Jag snackar inte bara om vanlig kärlek till, pojkvän/flickvän, utan också familjekärlek också.
Varför kan man inte bara älska varandra för hur man är, se varandra som om de var en ängel? Trots att man kanske ibland bråkar inom familjen så älskar man väl varandra? Men varför måste en alltid bli kränkt, varför måste en alltid kämpa men får alltid skit tillbaka?! :s Det är något jag verkligen undrar. Jag menar familjekärlek är det enda man egentligen förväntar sig något utav.
Det enda jag behöver är ialla fall en familj, en liten men stark familj som kan hålla ihopa i vått & torrt. Som inte ser ner till varandra, som inte ser allting så negativt. Bråk kommer & det finns. Bara att inse. Men varför göra bråk till en dålig stämning inom familjen. Trots olika svårigheter borde man inte kämpa tillsammans, om man är en familj? Prata med varandra, stötta varandra, ge varandra en kram då & då.
Är det verkligen så svårt? :/ Nej jag vet inte. Men det är en fråga för mig!

Jag begär inte mycket av min familj, det enda jag vill är att nu när vi bara är 3 stycken kvar, att vi gör det bästa av det. Att vi kan hjälpas åt, trots alla svårigheter & hinder som kommer ivägen. Visst kan det vara svårt, men ger man det inte ett försök, så går det inte! Man måste försöka och vi måste göra det tillsammans. Så varför ska det vara så svårt. Ibland vill jag bort, men trots det är ni det första dyker upp i mitt huvud när jag ska göra något.
Jag är rädd att vara ifrån er igen. Men det gör inte det enklare om du mamma ska behandla mig såhär & aldri acceptera mig för den jag är eller ta mig hur jag är idag. Jag är den jag är. & jag kan säga dig mamma jag vill ditt bästa! Jag vet att du har det svårt, men varför försöker vi inte? Det kan aldrig bli mer illa än vad det är.
Om en som en lite familj kunde hålla ihop, då hade vi sluppit alla vilda konflikter.

Ja, så komplicerat familjekärlek kan vara ibland.
Eller faktiskt oftare än kärlek i ett förhållande! Men det är till att bita ihopa och försöka.
Inte nog med familjkärlek, kärlek i förhållande är kanske ett snepp enklare att lösa men svårare att förstå.

Jag snackar inte bara om killar utan tjejer också.
Vissa killar är sjukt underbara, snälla & fruktansvärt omtänksamma, man tänker då genast det är min dröm kille.
Efter ett tag man har lärt känna varandra så förändras deras yttre & innre helt. Man tror nästan man är med en annan person vid det tillfället. Visst förändras människor, det gör alla på något sätt. Med tiden som går förändras allt. Men så mycket en människa kan förändras i ett förhållande. Så mycket kärlek kan förändra två personer.
Jag trodde kärleken alltid var stark. Men jag ångra mig kärleken förändrar allt. Allt som en gång varit bra blir helt plötsligt tvärtom. Ibland önska man att det som var i början är med enda till slutet. Men så fungerar det heller inte. Så man få kämpa för vad man ska ha. Kärlek är så.

Så idag har jag skrivit av mig lite.
Skrivit om Kärlek istället för min dag mig själv.
Utan mina känslor för idag. Så, så är det faktiskt.
Idag händer inte allt för mycket, utan jag ska nog bara ta det lugnt, tänka & vara med corre!
Kanske träffa Jane också en runda!♥


just nu! (:

sometimes I want to explain to you.
I want to tell.
but I can not make a sound.
how hard I try so it works not.
I want to make you understand,
but help me and meet me halfway.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0