KÄRLEK...

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men vissa vet inte vad kärlek är och innebär, jag visste inte heller det en gång i tiden. Jag visste inte vad kärlek handla om, vad det var som var så speciellt med kärlek.
Och jag klandrar inte någon av er som inte mött kärleken på riktigt och inte vet vad det handlar om och innebär ännu, det tar sin tid innan man vet. Det gjorde det samma för mig, och säkert för alla andra som idga vet vad kärlek är. Man får låta det ta den tiden man behöver, man kommer sakta att lära sig det själv vad det innebär!
Det finns inte bara en punk när det gäller kärlekens innehåll, utan det innehåller flera punkter, flera utvägar.

Jag är inte inte säker, men jag kan ändå säga att jag tror att någon gång kommer alla att bli sårad av kärleken.
Och att alla någon gång kommer att få sitt hjärta krossat.
Men det är då man ska vara stark och försöka bygga upp det & visa stolt att jag har blivit sårad, jag har fått mitt hjärta krossat och jag vet vad det innebär. Jag vet hur det känns, det vet inte ni!
Det är då man ska försöka stå på sina egna ben och bevisa att kärleken inte är tillräckligt stark nog för att krossa en. Utan att man har orken till att bygga upp det igen.

När man stött på kärleken och vet vad det handlar och innebär, så vet man att man kan göra allt för en person som man inte ens känner eller vet vem det är. Man vet bara att man kan göra exakt allt för den! Man vet att det inte finna några hinder och några motvindar när det gäller att ge allt!
Visst är det konstigt att man är redo för att göra exakt allt för en person man aldrig ens kännt eller vet vem det är. Visst är det konstigt att man inte är rädd för att göra nånting, utan man står på sina egna ben och bara är redo för att ta imot allt!

Kärlek är också när man både kan ge och ta.
Man är inte rädd för att ge, man kan ge exakt allt, samtidigt som man tar det man får av den andra.
Det är när det kallas kärlek.

Kärleken har också sitt förflutna, kärleken kan även ha ett gammalt kapitel. Kanske något man haft väldigt svårt att komma över, något man tyckt varit jobbigt. Men man har ändå försökt & tillslut lyckats!
Första kärleken kommer man alltid att älska, den första kärleken kommer man alltid att minnas.
Och man kommer antagligen också tänka tillbaka till den när man sitter och tänker på allt annat i sin vardag.
Kanske när man sitter och funderar på ens nuvarande och tänker tillbaka.
Men det är något man släpper efterhand!

Många tycker att kärleken är så jävla komplicerat, att det är något svårt att förstå.
Jag tycker också det är något väldigt jobbigt att förstå, det är så invecklat, det är så svårt att förstå slutsatsen med kärleken. Men man lär sig med tiden som går, man lär sig med gångerna man stöter på kärleken, bara man försöker att förstå det också.
Man behöver öppna sig för kärleken som man gör för allt annat, annars så kommer man aldrig att förstå det!

& även när det gäller kärlek så måste man kunna förlåta och gå vidare. Man måste kunna ta imot saker, samtidigt som man ger skit till den andra. Man måste kunna älska, glömma och förlåta! Annars är det svårt att älska tillsammans med kärleken.

Det är något jag lärt mig utav kärleken, jag trodde aldrig den fanns, jag trodde bara att alla var tillsammans, och låtsades att kärleken fanns, trots att den inte fanns. Men jag hade fel, när jag en dag stötte på kärleken var jag redo för att ge allt, jag var redo att göra allt, för jag kände att det var så rätt, jag kände att jag både kunde ge & ta. Jag kände att jag både kunde älska, glömma & förlåta! Och att jag kunde gå vidare utan att se något annat som ett hot. Jag visste att det var rätt tillfälle att glömma de gamla kapitlena i mitt liv och ge ett nytt till den rätta.
Jag har fått lära mig så mycket om kärleken. Nu vet jag hur det känns, hur det innebär. Jag vet också att är det den rätta och man kan göra allt, så kan inte en enda människa i världen komma emellan.
Kärlek är något utav det starkaste förhållandet man kan ha & ger man upp är man inte tillräckligt stark nog för att ge kärleken den kärlek den behöver! Trots att jag verkligen vet vad kärlek är och hur mycket jag än kan göra för det, så kan jag säga att jag också vet att även det förflutna kan dyka upp. Och den första kärleken kommer föralltid att följa med oss, första kärleken glömmer man aldrig, sin första kärlek älskar man alltid och kommer alltid att minnas oavsett vad. Men trots att första kärleken kanske kan göra en osäker så ger man inte upp det man har, man förlorade ju sin första kärlek pga något. Antingen för att det inte funka, eller för att det gick fel. Då är det de man ska tänka på, oavsett om man vänder tillbaka till sin gamla kärlek, så kanske det blir så dåligt igen!
Så är min enkla och kortsatta kärlekshistoria!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0