Måndag & lov 100222*

Hejsan allihopa!

Nu är det måndag igen, fast idag vaknade jag vid lite över ett, och kunde slippa tänka på skolan, vilka lektioner jag missar och så vidare. Nu slipper jag tänka på vad jag ska ha på mig, känna stress och slippa tänka på tider. Nu är det ju LOV. Ordet lov får mig på så bra humör, det får mig att må så bra!
Men jag får ändå ta tag i skolan ordentliget nu när lovet är slut, för det är ett måste trots att jag är skoltrött och trött på pendlandet, men man får bita ihopa helt enkelt! Så dags med allvaret nu!
Hur som helst så har jag ju inte gjort något vettigt, mer än gått in i duschen och så. Nu är jag fräsch, och så har jag ätit 2 stycken salami mackor också, gott! & en påse nuddlar som icke var kokta. Thailändska nuddlar är bäst.
Senare idag har jag möte med socialen hemma tillsammans med mamma och min socialsekreterare och en anna gubbe som ska försöka få mig och mamam att gå ihopa.
Sen så ska jag möta Alexandra på torget, vet inte vad vi ska göra, om fritan är öppet. Men vi lär väl hitta något roligt att göra! Vilket vi alltid lyckas med.
Hampus cyklade och kollade mina pengar på banken innan om de hade kommit in och de har dem, så tog ut 500kr till mamma, det är vad jag är skyldig henne. Så nu har jag typ 550kr kvar att leva på denna månaden! Aja, det löser sig nog! Och nu på lovet får jag hitta på något roligt med bror också. Han gav mig även en fin teckning han hade gjort i skolan till mig som en alla hjärtans dag present, jag sa ju till honom att vi kunde käka pizza i helgen vilket vi gjorde men hemmagjord, så sa han att han skulle ge mig något. Så söt! Den var dock jätte fin för att vara en kille som gjort den! Så tack för den!♥
Nu ska jag snart titta på One tree hill, och verkligen leva mig in i den. Skriver senare.
Ha de bra så länge, puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0