mobiltelefoner..

Idag finns det så många mobiltelefoner, många olika. Folk som skapar dessa varelser har verkligen tänkt igenom. För det är verkligen en stor nytta, och när de kom ut var det en stor del av ens liv. Det är faktiskt rätt svårt att klara sig utan en mobil i dagens läge! Jag är en av dem som är beroende av min mobil, har den med mig var jag än går. Sover med den, och tar väl hand om den precis som om den hade känslor. Men är det något man älskar ska man ju tan hand om det inte sant?
Sat precis och googlade runt, och då sökte jag på: snyggaste mobilen, då kommer det upp en Motorola. Kommer ni ihåg det mäeket? Det är ju inte så kännt längre, idag är det ju bara snack om Sony Ericsson och Nokia. Visserligen är Sony min favorit märke när det gäller mobiler. Men jag menar, Motorola har också gjort snygga designer på mobiltelefoner faktiskt. Som när jag sökte kom en av dessa modeller upp.

Den var då en av de snyggaste mobiltelefonerna. Dock kan jag faktiskt hålla med, för att när det kom ut var jag så jäkla förälskad. Den var så cool, och de finns ju många modeller som ser ut så från motorola, som kom ut innan den här. Men som sagt sen släppte de ju ut en med ett kännt märke, vilket gjorde de väldigt populärt! Speciellt bland ungdomar. Det är trots allt ungdomar som bryr sig mest om vilken mobil man har, och man vill alltid ha den nyaste, så är det ju idag. Men ekonomin räcker inte till!

Men sen nu när jag var i Thailand, så såg jag Sony Ericsson modellen W595, i många coola designer och mönster. Hur coolt som helst, vilket gjorde mig så sugen. Men jag fick låta bli, hade ju precis köp en ny. Och sen så har ju Thailand de dära ovanliga färgerna på alla mobiltelefoner, som inte finns i Sverige! Vilket är synd.
Jag önska att jag bodde i Thailand, och att det var billigt med mobiltelefoner.

Dagens fråga:
-vilken är er favorit mobiltelefon?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0