Mys lördag♥ 100220*

Hejsan allihopa! (: är ni pigga och vakna idag? Finns säkert vissa som sover fortfarande, men det är trots allt lördag och det är lov nu, så vila ut er totalt nu, er chans nu! Och det finns ingen som kan klaga på er, för ni är värd att sova ut :), jag har inte så mycket att säga, som ni kanske själva märker. Jag snacka om allt och ingenting.
Fick ialla fall för mig att jag skulle göra mig i ordning istället för att gå med mjukis hela dagarna, så nu har jag sminkat mig och borstatt mitt extremt pluffiga och kryliga hår också! Känns bra, idag har jag inte rött läppstift utan rosa faktiskt. Tog det av mamma, tycker om att pröva hennes nya saker! (y) , det är väl det bästa en dotter vet, eller ja, jag älskar även att pröva min systers nya saker när hon bodde hemma (: , men hon tyckte nog detsamma med mig. Allt jag sa att hon inte fick tog hon ändå! Typiskt syskon eller känner ni inte samma sak som mig? :)
Jag har jätte ont i min hand, kan inte röra mitt lillfinger längre, vet inte och hela handen är blå & det är bara smärta alltihopa. Och vårdcentralen är ju inte öppet idag heller, så jag får vänta tills måndag. & mina pengar hade inte kommit in idag , men fick låna pengar av Hampus mamma sålänge. Idag är det ju trots allt melodifestivalen och det betyder massa mys framför det!(a) , jag gillar sånt. & idag ska jag inte sitta framför datorn.
& idag har jag och Hampus faktiskt 14 månader, blir inte någon speciellt med det i och med vi inte vet hur vi ska ha det. Ibland kan man vara så osäker på allting! Aja, nu ska jag inte skriva mer, ska möta min vän Mathilda nu! Sen ska vi handla, hörs senare! ♥


Just nu ser jag ut såhär! Söt eller hur? (A)

Mitt enormt flyffiga hår och rätt slitet börjar löshåret bli.
Tröja från Sisters
Högmidjekjol från H&M , (fick den av syster!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0