people always leave'

Jag vet inte vad jag ska säga, eller göra. Jag vet bara att jag inte vet någonting längre.
Jag funderar på vad vi ska äta ikväll. & jag funderar på om jag fått mina pengar, för jag ska få dem varje den 20:onde men det är ju imorgon så jag vet inte riktigt hur det blir med det. Så lite bad där!
Och sen har jag så mycket bildbrist så det går inte att ha mer nu! Jag tog ialla fall två nya bilder på mig precis, för jag har precis sminkat mig, och gjort mig i ordning. Jag vet egentligen inte varför jag gör mig i ordning för just nu vill jag bara kräka hur ont i magen jag har! :s aja, men får väl stå ut eller vad säger ni?
Och jag har en fråga till er. Har ni någon gång kännt er sårade av något som ni egentligen inte bryr er om? Kännt er sviken utav något som ni egentligen inte bryr er om, som ni egentligen bara ser som en lite sak?
Jag vet att det låter sjukt, att det låter knäppt. Men så känner jag just nu. Och ska jag säga er, jag vet inte varför. Men ibland gör man väl bara det! Nu ska jag ialla fall fundera på vad vi ska äta till middag ikväll i och med att jag inte vet om jag fått mina pengar så vi kan baka pizza. Men jag får väl se till att fixa något nu så snabbt så möjligt för jag är skit hungrig, kan ju bero på att jag inte ätit något på hela dagen.
Nu ska jag kila iväg och tänka, hörs senare!♥


En av bilderna jag tog nyss, mitt hår är i ett bo. Jag orkar faktiskt inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0