syskon♥

Ibland behövs även snack med sin syster. Ibland kan hon även komma med bra råd & hjälpa en ut till rätt vägar.
Har snackat med min syster, la typ precis på med henne. Snacka en bra stund, och vi kom fram till rätt mycket.
Hon ville att jag skulle flytta till Malmö, så skulle hon hjälpa mig om att be om bostadsbidrag, vilket man kan få om man bor i en annan kommun från skolan, och inte har råd att bo själv. Vilket är bra då ju. Då betalar man lägenheten med dem, el & tvlicens, och sedan mat. Hon sa att hennes kompis fick några tusen lappar. Det är ju bra, bättre än ingenting ialla fall. Så jag får se, för mamma och jag har ju rätt svårt att komma överens, och hon vill ju egentligen att jag ska bo någon annanstans. Så detta kanske kan bli en chans. Eller vad säger ni?
Syster skulle ialla fall hjälpa till att leta lägenhet där nu, och hjälpa mig med bidrag och sådant. Min syster kan också vara den snällaste, fast ibland kan hon vara den råaste jag mött.. Men så är ju alla systrar. Men jag vet att oavsett vad, så skulle hon ställa upp för mig i vått & torrt och ta hand om mig. Vilket är bra eller? Ibland behöver man syskon, och jag är glad att jag har två fantastiska syskon, extra stolt att jag har både en bror & en syster.
Ibland kan även jag säga att jag är lyckligt lottad som har sån fantastisk omgivning fast vissa av mina vänner är falska! Men så är det ju i samhället. Bara att acceptera, inte sant?
Jag har aldrig sagt att jag är den bästa, även jag kan snacka skit. Men så länge ingen snackar skit om mig gör inte jag det heller om den personen. Och ibland snackar jag inte skit utan jag kan säga mina åsikter och kan vara ärlig.
& vissa saker är sanning. Så är det ju bara! Men jag snackar inte skit om dem jag verkligen gillar eller älskar!

Nej, nu kallar sängen. Imorgon ska jag bada med mamma, bror & hampus.
Tack för snackandet idag syster!
Sov nu gott allesammans. Dröm sött. Hörs imorgon! ♥


bild sen fikan idag. Bror på bild♥
den viktigaste människan för mig..


hampus, en bild sen fikan innan idag.


syster & jag. hennes student förra sommaren.
den delen som gör allt för mig!
som finns i alla lägen!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0