12:E MARS

Idag är det fredag, och min morgon började tidigt. Det var riktigt segt att gå upp så tidigt asså. Klockan stod på 20 över 7, men jag gick upp 20 i 7 istället. Var riktigt segt måste jag säga..
Efter jag gått upp var det bara att sätta på sig allting snabbt som fan, för Jane skulle komma 10 i. Så jag han precis sätta på mig kläderna, sen kom hon. Hoppade över sminket, jag skulle ju bara göra diabetesprov.
Kom fram till vårdcentralen, usch kände att jag var hungrig och att jag inte ville dricka något sött.
Fick inte äta något sedan 12 igår kväll. När barnmorskan väl kalla på mig, fick jag dricka ut en kopp, sjukt mycket innehåll! Hon kunde nog inte hitta mindre glas, jag vet inte. Usch, då började allting. Det var inte farligt äckligt i början, men andra klunken så kom det upp igen. Men jag tog lite i taget, och det gick men botten var värst det var bara rent socker. Drickan bestod då av socker och vatten! Och det smakade rent socker! Det var äckligt, något av det äckligaste jag druckit i hela mitt liv! Så farligt var det alltså.
Satt där med Jane i två timmar, och tiden gick så slött, läste barntidningar och snacka skit (: ,
men jag blev så trött och hungrig mot slutet. Tröttheten tog över min kropp. Barnmorskan stack mitt finger vid 10, och det visade sig vara bra, hoppas det inte är gjorde något att jag spydde upp allting!;s
Hur som helst sen fick vi dra, och det var skönt, längtade efter min säng. Och jag somna igen vid kvar över 10 och har precis vaknat nu då klockan är kvart i 1. Sitter och äter Hamburgare med mos. Gott! (y)
Hampus var så snäll och gjorde det åt mig. Jag känner mig sjuk och helt förlamad. Känner hur illamåendet kommer hela tiden nu! Jag vet inte varför. Men så är det. Idag händer väl inget speciellt får se.
Vi hörs senare , puss♥


Jag är riktigt sugen på allt, men kan nt äta något!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0