Fika med syster!

Trots att det var väldigt stressigt imorse, så blev det bra tillslut!
Tvätten är dock inte klar ännu, och vår tid är över. Så vi får boka om en ny tid imorgon och tvätta om det som är blött ännu. Dock är det bara underkläderna.
In på annat, mötte ju upp min syster innan på torget, hon såg väldigt trött ut, det var hon nog också! Och mådde inte riktigt hundra gjorde hon inte.. Men hon kunde skratta för det, hon bjöd mig och Hampus på fika. Så vi satte oss ner och fika på La Café, ett mysigt litet ställen som finns här i Hörby. Satt där och dryga oss väldigt länge, och syster var väldigt hungrig och tjatade på sin mat. Hon beställde veg.paj såg rätt god ut, men nej! Inte min smak. Jag tog bakadpotatis med kyckling, rätt god faktiskt, aldrig ätit med kyckling förr, utan bara skinka! Och så beställde Hampus pannkakor, sylt, grädde och choklad fick han till! Ohja, det såg gott ut!
Vi satt där och snacka och folk kom och gick, men vi satt kvar. Det var mysigt!
Sen efter vi suttit där ett tag så gick vi, syster skulle ta bussen som skulle gå inom kort i och med hon skulle jobba ikväll. Så vid väntan på bussen träffade vi Mickis också, snacka med henne lite! Alltid roligt att snacka med henne(:
Sen efter bussen kommit stack syster, och vi gick hemåt. Kom hem så sorterade jag mammas alla tusen papper, som jag lovade henne att göra. Så nu är det fint, och sen så satt jag och Hampus och läste och bläddrade igenom gravid boken, och sen skrev vi upp lista på vad vi skulle köpa och fixa, och sen vad man ska ha med sig inför förlossningen! Dock är det lite mer än 4 månader kvar, men bättre att vara förberedd än att stå där sen och verken veta ut eller in? Eller?
Så imorgon ska vi snacka med socialen, och få allting fixat så snart så möjligt. Det måste vara fixat innan bebisen kommer ut, annars är det kris! Även fast det är 4 månader kvar så får man ändå lite panik faktiskt. För det tar så lång tid innan socialen gör något och fixar något. Så ja, bättre att göra det nu. Jag tror ju dessutom man måste gå på en massa möte, skriva papper och diskutera först innan de fixar något åt en. Så det är bara till att sätta fart i röven på dom!;)
Denna veckan har jag inte fått sova hur länge jag vill om morgnarna, för det har varit så mycket som ska göras om dagarna, och planerade saker, så jag har precis sovit middag.. Och på fredag ska jag upp redan 7, ska vara på vårdcentralen klockan 8.. Buhu ;/ mindre kul kanske!
Nu ska jag göra något annat roligt tror jag, hörs senare! puss♥


Jag & min syster, på hennes stundet förra sommaren!

Kommentarer
Postat av: Socialen

Är det socialen som skall "fixa" den situationen du befinner dej i?

Har socialen något med din graviditet att göra? Isf borde du stämma dom!

Hade det varit "i röven" som du skrev, så hade du inte varit gravid!



"socialen"

2010-03-11 @ 12:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0