FULL PACKAD DAG! 100313*

Hejsan sötnosar(:♥
Hur mår ni idag? Ja mår skit bra! Varit en full packad dag, vilket kanske har märks?
Mamma ringde imorse vid 11 tiden och fråga om vi ville med och bada, visst tänkte vi då, hon kommer hem 10 minuter senare och säger att hennes kompis väntar med bilen utanför, jag har inte ens gått upp ur sängen, så jag blev stressad! Packa ner alla saker och sånt, klä på sig, och sen dra! (y) Lagom stressad kanske?
Var på badet vid 11 och åkte där ifrån vid halv 4 någon gång, sen efter det åker vi hem till mammas kompis i Ludvigsborg och äter och sånt där, gott! (Y)
Mycket trevligt, satt där fram tills 9, sen körde Henrik oss hem, en kille som mamma träffa idag för första gången! (: trevlig var han allt. Så nu är vi hemma igen, mamma är dock inte det, hon stannar över där inatt(:
Nu sitter jag och gör inte allt för mycket. Så ska nog fixa något och göra nu, vad gör ni en lördagskväll?
Någon som tittar på melodifestivalen? Finalen är ju idag, jag satt och titta på det innan vi stack hem, men man har ju redan sett de flesta så är ju drygt att titta igen! :s

& jag fick en jätte fin kommentar innan, av en tjej som heter Sofie. Tack för den absolut fina kommentaren & tack för att du tror på mig och ser mig som en stark människa!♥

Nu ska jag inte skriva mer, skriver senare ikväll. Puss så länge! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0