massa gottis(yy'

Ibland kan det bli allt för lyxigt för mig. Ibland kan jag bara bli så sugen på massa gottis, och då handlar jag det och då blir det inte lagom mycket utan för mycket. Ikväll var jag och Jane på fritan ett tag, inte alls kul. Men det fick ju gå. Sen körde vi och jag kollade hur mycket pengar jag hade och så, sen körde vi till Gotterian, och handlade massa gott bägge två. Jag köpte allt för mycket choklad idag men jag var så jävla sugen på det.
Blev ett break choklad, Diam och kexchoklad, och två ciggar lakritsar, och 3 långa kolor, såna som banana skids fast i andra smaker, & en coca cola, för den delen. Jag har aldrig sagt att jag är nyttig, men jag visste inte om att jag var så onyttig heller för den delen! (yy'
Dock fick min bror min diam, och mamma kexchokladet, för att jag tyckte det blev allt för mycket!
Tur att jag ialla fall kan komma på det innan jag slängt i mig det, visst är jag duktig ialla fall? :)
Imorgon ska jag till tandläkaren och snacka om min tandställning som jag kanske ska få, och sen kolla mina tänder och sådant. Och sen efter det ska jag till läkaren med Jane, och beställa tid till mig själv. Sen skolan förhoppningsvis!
Och jag kan inte säga att det är vår nu, det är fan svin kallt ute! ;o
Just nu ska jag kolla vidare på andra blogg, har inte gjort det idag faktiskt. Så kanske dags för det nu, det är spännande och se vad andra gjort..
Nu ska jag ge mig mig av här, så puss på er & förresten sov nu gott och dröm fina drömmar! ♥

Kommentarer
Postat av: din älskling hampus<3

hahah du åt rätt mkt godis du gumman och du klaga på mig :P som köpte en läsk :P haha men men det låter jätte gott:D kommer kanske på söndag och hälsar på :D älskar dig<333

2010-03-02 @ 02:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0