Nu är det gjort..

Nu är det över, rädslan, nervositeten och stressandet.. Nu är det gjort!
jag berättade idag för min mamma, det gick hur bra som helst. Jag blev helt nojjig, men det gick i slut ändan så jäkla bra! Jag är chockad över så bra det gick, chockad över att min mamma inte tog det alls illa, tog det bara så jävla lugnt! Jag är så jävla glad, och jag kan säga att hon är den absolut bästa mamman i hela världen!
Jag trodde hon skulle lacka på mig, trodde hon skulle flyga upp i taket, och det gjorde mig så rädd. I och med min mamma är från ett annat land, med annan religon och allt sånt, så blev jag så jävla chockad att hon inte skällde på mig ett dugg. Jag kan inget annat än att tacka min kära mor för att hon förstår mig och visar mig den kärleken! Nu förstår jag att hon verkligen inte vill mig illa, och att hon finns där för mig. Och nu vet jag att hon är den mamman jag alltid velat ha!♥

Ni undrar säkert vad det är jag snackar om, men det tänker jag inte berätta för er ännu. Jag ska ta det när allt lugnat ner sig, och när de som ska fått reda på dig vet det.. Och det är inom kort kan jag säga er.
Jag kan säga att jag ialla fall är nöjd över vad jag gjort, och mina val.
Och ni kommer också snart att få veta det, den som väntar något bra väntar aldrig för länge! (:
Nu ska jag lägga mig, imorgon är det Fredag och då är det åka till Löberöd, hem till Hampus. Han sover här inatt också bestämde vi oss för ikväll när vi var påväg till Anna.
Nu ska jag sova, sov gott, dröm sött och vakna blött(L)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0