Nytt igen..

Ursäkta röran, headern är sne, och bakgrunden är lila. Och mellan rum mellan headern och inläggen.
Det är i förs sig meningen att det ska vara så, men inte så mycket mellanrum hade jag inte tänkt mig.
Bakgrunden ska nog också vara lila, men inte just den lilafärgen. Eller vad tycker ni?! Ska det vara den lila, ljusare eller mörskare? Kommentera vad ni tycker så jag vet, och så jag kan ha något att gå åt.
Gjort en ny header bild också, det var ju mest för att bilden skulle bli jämna med kanten och så. Och sen så kände jag att jag hade glömt en viktigt person i mitt liv också, alltså min syster! Så nu är hon med där, och den blev fin kan jag tycka. Men det är mycket som ska ändras ikväll när jag har lite mer tid, nu ska jag ut och ha trevligt med mina vänner, Hampus och min bror.
Jag har aldrig insett förr hur många som egentligen stöttar mig och som aldrig lämnar min sida när det är som värst. Men nu vet jag, jag vet vilka ni är och vilka som jag trott på men haft fel.
Vänner kan även göra en blinda, ibland ser man bara dom falska och glömmer att de finnas andra.
Jag är glad att jag ser er nu, och är glad att ni finns där för mig.. Trodde inte det var så många fina och sanna vänner kvar i denna byn, men nu vet jag ialla fall vilka det är, och vem man kan vända sig till! tack för ni finns finaste vänner♥
Nu ska jag ialla fall ut en sväng med dem, och ha allmänt skoj. Skriver senare ikväll efter jag kommit hem, och då ska jag även fixa bloggen! Den ska bli fin!(y) , som ni kanske märkt nu så försöker jag fixa den själv. Men med hjälp av min kille som är super snäll & klok(y) , ibland förtjänar han ett pris.
Jag fick en sida av en läsare innan idag, så jag gick in på sidan och det var enkelt att se hur man kunde göra. Så tack för att du tipsade mig om sidan(:
Ses senare ikväll, puss på er sötnosar! ♥


såhär ser jag ut ikväll (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0