PIGG!

Nu är jag pigg, precis vaknat upp från min middagsvila. Usch, så härligt det har varit asså.
Varför är det alltid lika skönt att få vila middag nu förtiden? Jag verkligen måste vila middag för att orka med hela kvällen, annars så dör jag innan klockan blivit 10. Visst är det ingen fara att gå och lägga sig vid 10, men då vaknar jag så tidigt vilket jag inte behöver och blir då trött tidigare nästa dag också. Visst är det bra att gå upp tidigt och somna tidigt. Men nej, jag vill inte det.
Sitter ialla fall just nu och äter riskaka som min bror precis tog till mig. Han har också precis kommit hem från skolan. Jag saknar faktiskt skolan lite om jag ska vara ärlig, men samtidigt tycker jag att det är väldigt skönt att inte tänka mer på det, utan nu bara på en sak. Och trots att det är en sak är det så mycket att tänka på.
Så nej, att jag hoppat av skolan ångrar jag inte, med tanken på att jag ska börja om helt nästa år istället.

Hampus står just nu och diskar, gud så dum jag känner mig! Jag bara sitter här och tjockar mig och skiter i att hjälpa till. Men jag orkar ju inte göra något nu förtiden, jag vet inte varför. Men jag lagar ialla fall mat, vilket är bra väl?!:thumbup:
Ikväll ska mamma laga mat, vad det blir skriver jag senare! För hon ringde precis och bad mig möta henne, så vi ska handla ingredienser nu. Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0