Snart vår? 100304*

Går dagen var bra, Andy kom efter skolan, var här till 7 någon gång på kvällen, Anna kom också för att jag skule hjälpa henne att slinga håret. Bakade kladdkaka och så, det tog en tid, men den blev bra faktiskt(yy' , första gången den blev bra! Mamma och jag höll på och retades med varandra igår, jag fick stryk som sagt :P , mamma är starkare än mig, så många gånger starkare faktiskt ;) , men ibland kan man väl leka för skojskull eller hur?
Hampus laddade hem Darins nya låt till mig igår, den han sjöng på melodifestivalen, bra låt tycker jag!☻
Idag åker Hampus hem, men senare ikväll. Men han kommer igen imorgon, så det kvittar väl? Är inte ens ifrån varandra i 24 timmar, haha! Och imorgon gäller det, imorgon ska jag stå på mina egna ben och visa att jag är en stark människa! (: Jag kommer kanske få ta mycket skit, höra mycket saker, som kanske sårar mig. Men jag kommer aldrig att ångra mitt beslut!:) Och det är de som är huvudsaken!

Har ni någon gång känt att ni velat göra något alldeles speciellt men inte vågat för att andra ska se ner på er, för att andra ska titta snet på er, och rädd för vad era föräldrar ska säga till er?


- Jag kan säga så mycket som, gör det ni vill! Ni lever en gång, gäller det inte att leva livet då?
Ni kanske inte ska göra exakt som ni vill, jag menar inte bokstavligen som sagt, men vissa saker borde man göra om man så gärna vill det. Man ska inte vara rädd för vad andra ska säga, skit i dom! Bara ni tar ert ansvar till något, bara ni visar att ni klarar av det så kommer de att inse att ni klarar av att hantera situationen..
Era föräldrar kan säga så mycket, men inegnting av de kan ändra era beslut. Det är helt enkelt ni själva som gör ett beslut, det är ni som själva bestämmer hur ni vill ha det i eran liv, ingen annan!
Så ta vara på ert liv, bestäm er för vad ni vill, och gör det bra! Och visa alla andra som ser ner på er att ni klarar av det men inte dom. Visa att dom har fel med allt dom säger..
Visa att ni är mognare än dom, och klarar av flera situationer. Vilket inte dom gör!

Nu ska jag inte babbla mer, nu ska jag lyssna vidare på Darin, den är sjukt bra! (yy'
Hörs senare, ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0