svåra beslut?

Just nu sitter jag i en situation som jag inte vill sitta i..
Jag tänker mycket på hur jag ska göra med skolan, jag vill trots allt söka om nu, och så vill jag faktiskt hoppa av detta året, och börja om helt till sommaren, men sen så ligger det så mycket bakom det hela.. Sjukt jobbigt"/
Jag försöker tänka så gott jag kan, och försöker samla ihopa mitt mod, och liksom kunna öppna munnen, men även det är svårt faktiskt. Men som sagt denna veckan ska allt vara fixat, denna veckan ska jag ha rett ut det värsta. Och även ni som läser min blogg kommer att få reda på vad det är snart. Ni får helt enkelt hålla ut sålänge, men den som väntar något bra, väntar aldrig för länge! (:

Imorgon är det skola, känns inte som jag är jätte sugen längre faktiskt. Trots att jag vill och försöker så vill jag bara där ifrån. Och det är de att jag är så trött och verkligen inte klarar av tröttheten jag går igenom.. De kommer som en enda jävla vind, och jag vill bara lägga mig ner och sova! Hur tidigt jag än lägger mig så vill ögonen bara lägga av, och jag vill bara sova bort mitt liv, trots att jag inte ska göra det! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men jag försöker göra mitt bästa för att det ska gå och för att jag ska bli piggare om dagarna. Men det går ju fan inte!
Någon som har några bra ideér till mig? Och dricka energi dricka gör jag lite då och då, men får inte dricka det för ofta i och med jag har problem med mitt hjärta, det kan vara farligt för mig. Och det är faktiskt farligt för alla andra också! Nu är mina små pågar och handlar godis, jag ville följa med, men sen när det väl var dags ville jag bara lägga mig ner och sova. Tyvärr kan jag vara såhär trött ibland! Att jag ens orkar sitta och blogga nu är ett under ;o
Jag äter allt för mycket godis nu tycker jag, men jag ska sluta med det, för det är icke bra för min del!
Tänk på kroppen, tänk på hälsan May, säger alltid Hampus!
Ikväll får jag sällskap i sängen, bredvid mig kommer en varm påg ligga, alltså Hampus. Han är som ett element för mig, jag fryser alltid när jag ligger själv, eller annars också. Min fötter blir till is, så jag vill gärna ha dom under hans ben! (: , men han tycker nog inte det är allt för mysigt, men inte sagt något än så länge! :)
Nu ska jag inte skriva mer, vi hörs nog innan jag går och lägger mig igen! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0