VÅRSKOR

Jag satt och kollade igenom skor innan på internet, var inne på bla. Ellos.se och kolade runt där.
Och då ser jag nyinkommet, vårens nyheter! - Jag tänkte, man ja, då kanske det finns något fint som jag kan beställa hem och ha till våren/sommaren. Men när jag ser hur skorna ser ut i år så ville jag bara spy rent ut sagt. Jag väljer hellre att gå med foppatoffler hela sommaren.

Ett av paren som var nyinkommet, och de flesta vårskorna såg ut såhära, fast med annat material.
Och jag kan ärligt säga att de ser hemska ut, jag tycker det! Det betyder ju inte att alla andra måste tycka det, vissa tycker säkert att de är fina & kommer ha såna i vår/sommar och det kanske är skit snyggt på er då, men jag kan inte se mig själv i såna skor!
Dessa hittade jag på ellos.se och de kostar 749kr.
Någon som hade kunnat tänka sig ha såna och ge den summan för ett par såna skor?

Jag är jätte kräsen när det gäller skor & kläder. Jag kan tycka att vissa saker/plag är så sjukt fina men kan inte tänka mig själv att använda det. Vet inte varför. Så därför är det lite svårt för mig att köpa kläder och skor. Och skor är extra svårt för mig att köpa, för mina fötter är små, för små för att kunna ha vuxenskor. Så om jag ska ha skor som ska passa mig utan inlägg och sådant måste jag köpa banrskor, vilket jag inte vill!

Jag hittade ett par Converse skor på ellos.se. Dock hittade jag dom på barnkategorin, men de är ju likadana som för vuxna, men det är barnstorlek på dessa, så att de passar ju mig då. Så jag har tänkt beställa dom nu till våren. Perfekt att gå med nu till våren, och jag tycker dom skorna är så jäkla sköna också.
ellos.se för 549kr, det är verkligen värt priset!

Hittade även ett par andra vår/sommar skor, också från barnkategorin. Men dessa såg inte så jättebarnsliga ut enligt mig själv. De ser ut som vuxenmodellen, bara de att det är barnstorlekar, vilket är toppen! För då kan jag beställa hem ett par såna till i sommar som jag kan använda då.
Det är svårt att hitta skor till mig, men nu har jag hittat på barnavdelningen och är nöjd över vad jag sett där.
Så barnavdelningen är inte alltid så illa som man tror! (y)
också hittade på ellos.se priset för dessa är 299kr, perfekt pris!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0