30e maj 2010

Gódagens bloggen!♥

Jag vet att uppdateringen verkligen varit skit dålig denna helgen, men helgen har varit så fullpackad så jag har knappt hunnit med att tänka själv. Förlåt, men ni ska få bättre uppdatering nu.

Annnars? Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra fast är lite trött efter igår. Mamma fyllde år igår och vi firade henne hos hennes kompis. Väldigt roligt, i början var det inte så många, men sen kom det ett helt gäng. Dock blev jag trött väldigt snabbt, men jag försökte att hålla mig vaken ändå. Var dessutom ute och gick med hundarna också, och jag måste säga att det var väldigt mysigt. Ni ska få bilder lite senare, har inte fört över dem till datorn ännu, för just nu ligger jag i sängen och äter frukost. Hampus fixade det till mig, tack!
I fredags så var vi ju på bio, och filmen var väldigt bra, och jag kunde inte sluta skratta vid vissa tillfällen asså. Träffade även några klasskompisar från Lund, trevligt det med:). Men innan bion så blev det ju lite shopping för mig och Hampus. Jag hittade en fin klänning som jag tillslut köpte, velat ha den rätt länge, men inte vetat var jag ska ha den på mig, sen hittade jag världens snyggaste skor, gud jag älskaaaar dom! Sen så fanns fortfarande inte den "brun utan sol" som jag ville ha så jag fick köpa en annan, för jag var övertygad om att inte gå hem utan "brun utan sol", och så var det! Kom hem rätt sent för jag hade kollat fel busstid, jag hade kollat när den var framme så lite trist för det var den sista som gick, vi kollade hur mycket en taxi skulle kosta och det skulle kosta över 700 spänn!! Från Lund till Hörby?! Nej, de lurade säkerligen oss för de var tvungna att snacka med varandra först på deras språk och sen så svarade dom oss, så säkerligen så stämmde inte priset riktigt, så vi fick ringa Hampus kusin som var snäll och kunde hämta oss, ringde Jane först men hon hade redan druckit så kunde inte köra. Vi hade en jävla tur att Linus kunde hämta oss annars hade vi fått stå därtill 7 på morgonen. Så tacka fan för att vi överlevde och kom hem. Medans vi satt och väntade på Linus stack vi in om BK, haha jag är ett riktigt matvrak må jag säga. Hur som helst ska jag äta upp det sista nu, sen så ska jag föra över bilderna och vänta på att mamma ska komma hem så vi kan ge henne mors-dag present. Lyx har hon två dagar i rad. Men hoppas att ni haft en bra helg och får en fortsatt bra dag!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0