äcklig tårta

Nu har min kära pojkvän åkt hem. Det blev att Jane körde honom hem.
Vi var uppe hos Jane en runda innan ikväll, för att Hampus skulle se på hennes nya lägenhet så där var vi i ca en timme, sedan så körde vi ner mot byn och handlade läsk som vi skulle ha till jordgubbstårtan som smaka ren bajs! Inte ens Teddy skulle få för sig att slänga i sig det i sin mage. Så illa smaka den!
Hur som helst så är det bara familjen hemma nu, och vi planerar vad vi ska göra på onsdag för att göra någonting tillsammans. Så vi får väl se, bio är det som snackas om just nu. Ja, vi får helt enkelt se vad resultatet blir.
Kommer ni ihåg den sommarklänningen jag köpte igår? Den har mamma köpt av mig idag för att den satt väldigt tight på magen. Så jag sålde den till mamma istället. I såna fall skulle det vara om jag köpte storlek L, men då blir den nog för stor. Grejen var med denna klänningen att den passade mig perfekt överallt, men sen där blommiga tyget började så tighta det till ordentligt. Jag fick spräcka upp den för att få på mig den över magen igår. Så det var lika bra att göra sig av med den. Så istället köper jag väl något annat.
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, och sedan så ringer väl Hampus om han hunnit hem då.
Hoppas ni haft en toppen dag & helg, massa kramar!♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0