beställt kläder

Mamma fick hem en ny H&M katalog idag, så vi har suttit och bläddrat i den lite. GUUUD, så fina kläder det är i år, och typiskt nog kan jag inte använda de söta klänningarna, de coola tröjorna, de härliga jeansen, de gulliga linnena och de heta bikinina. Så jävla typiskt!
Frågade mamma när vi satt och titta igenom tidningarna varför jag var tvungen att vara gravid just denna sommaren?! Då får jag ett svar; Stanna tiden då! -Ja, om jag nu så kunde det, hade jag nog gjort det. Gud så fina bikinin där är denna sommaren, har hittat hur många snygga och söta som helst, och hur billigt som helst faktiskt. Så jag funderar på att köpa och spara den tills jag kan använda den, då har jag ialla fall något att se fram imot efter förlossningen och då har jag något att sträva efter så jag kan få normal byggd kropp igen efter min jobbiga förlossning. Kanske är det en bra idé eller vad säger ni?

Hur som helst så beställde jag ialla fall lite färgglada plagg nu, rätt mycket turkost faktiskt, men det är ju en härlig färg både att ha på sommaren och på vintern.
Jag ska visa lite utav det jag har beställt!


Cardigan för 99:-


Tubtopp för 49,50 (har en likadan i grå, fast den är i storlek M & är för stor för mig!)


Linne för 49,50


Munkjacka för 199:-


Än så länge har jag bara beställt dessa fyra plaggen. Jag är lite osäker på om jag ska beställa bikini eller inte, så jag får tänka på det tills imorgon sen så ska jag skicka iväg beställningen. Jag vill så gärna ha en ny bikini med tanken på att min andra är för liten nu, eller den är borta helt nu dessutom.
Men i och med jag är gravid och tjock så vågar jag inte beställa för mycket i och med jag inte vet hur jag kommer att se ut sen efter min förlossning. Tänk så går jag inte ner i vikt. Nej, då står jag där med de små kläderna och vet inte vad fan jag ska göra. Men sen åt andra sidan så har jag bestämmt mig för att jag SKA gå ner i vikt efter förlossningen och jag ska se ut som jag gjorde innan jag blev gravid. Kanske blir jag inte så smal igen, men nåt i närheten ska det bli!


Bikini toppen som jag vill ha. Från H&M för 129:-

Matchande bikini-trosor till också från H&M för 99:-

Jag tycker att hela bikinisetet är skit snyggt. Det är lite mer med stil med tanken på att nackbanden ser ut som ett halsband, med snygga stenar av färgerna turkos, svart och vit. Det är en ganska stilren men samtidigt en snygg och sexig bikini. Fler än jag som tycker det?
Och den är inte så dyr heller faktiskt.
Nog snackat om kläder nu, ska in och kolla andra sidor lite. Sen läsa några bloggar. Hörs sen!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0