DRYG MAMMA

Har precis vaknat upp efter att sovit en stund eller i nästan 2 timmar. Men mamma kan ju inte låta bli att klicka på den jävla telefonen och ringa till mig. Jag tror jag borde sätta skydd för mammas nummer, så att hon inte kan nå mig inom viss tid ialla fall. Fruktansvärt drygt är det när hon ringer när man försöker sova, och hon ringer inte en gång eller två utan 5 gånger! Till sist skrek jag åt henne, och hon bara MENS!
Det förklarar väl sig själv att jag inte kan ha det nu, men hon verkar ha missat något, eller så är det något fel med henne.. Hur som helst bad hon mig kolla räkningen, ta ut kyckling från frysen, titta i Ellos katalog hur mycket jeanskjolen kosta och blablabla... Ibland vill jag bara stänga igen mina öron, eller kanske vara döv och blind? Tycker inte ni det låter som en jävligt bra idé?
Ikväll kommer väl hennes kompis hit också, något strul så hon behöver lite stöd. Men jag ska inte vara hemma så slipper lyssna på deras skit. Ja, ikväll kikar vi på vagnen, och jag tror det kommer att bli den vi ska ha också, om den är i så fint skick som de beskrev den. Annars packar May väskan och drar.

Hur som helst, gud vad klockan går sakta nu när jag vaknat tidigt och är pigg. Jag har gjort allt jag ska för idag, jag har till och med gjort mig en kopp kaffe även fast inte det stod i planerna. Jag ska bara kleta på smink sen är jag som sprillans ny igen;). Gud, känner ni energin i mig? Tror det kommer bli en tuff dag för de som står mig nära idag. Haha! Så synd, så bra. Nu ska jag dricka mitt kaffe, sen så ska jag slå volter. HEJDÅ!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0