filmmys

Nu sitter jag här och har uppdaterat väldigt dåligt idag, men jag kan inte hjälpa det. Vill tillbringa så mycket tid så möjligt med mamma i och med det är morsdag idag, det har ni väl inte missat? Sen är Hampus också här så det gäller att ge honom gott om tid i och med han jobbar varje dag annars så då hinner vi inte träffas. Har ialla fall precis suttit och tittat på filmer tillsammans allihopa. Det blev först Alvin och gänget 2, sen så NEW MOON. Härliga och bra filmer de. Snart släpps ju en till Twilight film och den ska jag se. Första vampyr filmen jag tycker är bra och tycker är spännande. Är det fler än jag som tycker det?
Ska strax föra över bilderna till datorn och göra om vissa lite så slipper jag allt runt omkring bilderna, vissa bilder är tagna med massa stolar och folk bakom och det är kanske inte så jäkla snyggt! Men ni ska ialla fall få bilderna från helgen senare. Just nu ska jag tillbringa den sista tiden med Hampus, för han ska snart hem:(!
Men vi ses igen på torsdag för då är det studentfester hos två av hans vänner, först ska vi till hans tjejkompis sen drar vi vidare till hans killkompis. Ska bli roligt, alltid roligt och gå på studentfester tycker jag. Det är så kul att se hur folk lyckas med allt, trots att man är skoltrött ibland. Ja, det är väldigt kul att se hur folk lyckas ialla fall. Jag längtar själv tills jag tar stundenten trots att det är många år kvar och det kan kännas som en evighet till dess så längtar jag. För jag ska ta studenten och jag ska klara skolan och gå klart och få en utbildning.
Nu- mysa med Hampus lite!

Hörs senare!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0