trevlig dag!

Tja nattläsare;)!
Klockan är 01.35 och Hampus har precis kört hem. Han ville egentligen sova här, men det fick han inte av hans föräldrar. Trist men sant! Så vi får helt enkelt ses en annan dag.
Han kom dessutom hit efter att han hade slutat jobba, det ringde på dörren och först trodde jag att det var mamma, men min bror öppnade dörren och då var det Hampus som stod där. Han kalla ut mig och med sig hade han en stor fet jävla spettekaka! JA, JAG ÄLSKAR DEN! Efter det så frågade han om jag ville följa med in till Lund för att han skulle köpa present till mig. Först så orkade jag inte och ville inte men sen tänkte jag att vi ändå var tvungna att köpa student-presenter så jag åkte med honom in. Så vi körde in om NOVA LUND och gick där. Vi gick in om Stadium för att jag skulle ju få mina Converse skor i present, men jag sket i det. Jag tycker inte om att ta imot present av andra, specillet inte av någon som inte är inom min "familj" satt säga. Så jag sket i det, det kändes bara fel helt enkelt. Efter att vi var färdiga på NOVA så körde vi in till stan och åt på Kina restaurangen TATTUNG, skit god mat och billigt också! Köpte dessutom morsdag present också nu när jag ändå var där. Men på fredag så ska jag fixa mammas födelsedagspresent och sedan så ska jag titta på bio och så är det väl lite andra planer runt om kring det hela sen.. Det ska bli spännande!
Hur som helst så satt jag precis och snacka i telefon med Hampus för att han inte skulle somna påvägen hem, men nu är han hemma och vi har precis lagt på så nu ska jag skriva klart detta inlägget in på FB och kolla alla som skrivit till mig, och sen läsa några få bloggar och sedan sova! Hoppas att ni haft en bra dag, det har jag haft, fast på fredag blir det nog ännu BÄTTRE;)!


såhär stor och fin är den! TACK HAMPUS:)

fruktansvärt söt bild tog jag när jag satt på balkongen idag!

den fantastiskt goda kina maten.
Tack så hemskt mycket för dagen Hampus(:♥!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0