flicka eller pojke?

Nu tänker jag avslöja könet på bebisen. Tänkte göra det för länge sedan men jag har inte gjort det. Vissa har gissat i ett gammalt inlägg där jag lät er gissa, vissa trodde pojke vissa trodde flicka. De flesta gissningarna var att det skulle bli en "flicka". Och det ska ni faktiskt få veta nu.

Sanningen är att det faktiskt ska bli en flicka. Jag väntar en flicka, en alldeles egen lite prinsessa ska jag få! Jag trodde själv först att det skulle bli en kille, jag vet inte varför men det brukar oftast vara så när man vill ha de motsatta könet, så får man det andra istället. Men jag bryr mig egentligen inte om könet på mitt barn, för jag hade älskat den oavsett vilket kön! Jag hade sett upp till den och gett den kärlek i vilket fall som helst, så könet spelar för min del ingen roll. Men visst har man ibland sina önskningar och det hade jag. Jag har alltid velat ha en lillasyster, men nu så får jag istället en egen dotter! Att jag velat ha en lillasyster är för att jag det finns så mycket man kan pilla med hos dom, sminka dom, sätta upp frisyrer, leka massa roligt med dem osv. Nu när jag fick min lillebror så blev han ju drabbad av dock-lekandet, sminkningen osv. Och man kan väl säga att han inte har uppskattat det direkt, men låtit mig göra det ändå för att göra mig glad. Underbar bror!♥

Men en sak är säkert och det är att jag ångrar verkligen inte att jag fick en bror. Jag älskar min bror över hela mitt hjärta! Han är det bästa i mitt liv, han är den som får mig att må bra, det är han som får mig att stå upp på mina två ben! Det är han som alltid lyser upp när något blir mörkt. Det är han som är ljuset i mitt liv. Han känns som lite som mitt barn, det känns som att han är "min son", det låter konstigt men jag har växt upp med honom. Och vi har varit där för varandra i alla lägen. Vi har gått igenom eld och vatten tillsammans. Vi har aldrig varit ifrån varandra en mycket längre tid, och när vi varit det så har vi ändå haft varandra nära. Jag vet alltid var jag har honom. Jag vet att när jag vänder mig om så står han där med sin famn öppen. Han är så mycket mer än en "bror" för mig.

Ja, nu vet ni ialla fall att det är en tjej och det var egentligen det detta inlägget skulle handla om, men det blev lite mer än så!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0