handlat

Hej & hå!

Kom hem för en stund sen, vi har varit och storhandlat känns det som. Fast vi handlade inte alls mycket. Var borta i 2½ timme, så det känns i benen nu kan jag tala om för er. Var bara borta på Netto och kollade läget, de brukar varje vecka ha några bra erbjudande så vi ville kolla nu, hittade inte något direkt speciellt. Träffade även Jane och hennes mamma där. Så stod och snacka med Jane lite och det var trevligt! Sen påvägen hem så stannade vi till om zgrillen och köpte mjukglass jag och Hampus, mamma ville inte ha! Sen så gick vi in om lågpris där mamma skulle handla bullar, och det var inte mycket till bullar hon kom ut med! Tre växter och vitlöksbröd. Ja, min mor är sämst på att gå in i affärer och handla det hon ska.
Teddy fick sig en lång tur idag och det klarade han bra trots att han ligger och är halft död nu. Men han är väldigt duktig nu förtiden och går själv, och ber inte andra bära honom!

Skalade precis potatis och morötter. Ikväll blir det svensk mat med hela familjen. Till och med min mamma ska äta svensk mat idag. Det är så sällan hon äter tillsammans med oss så idag ska hon göra det. Det blir klyftpotatis med morötter, fläskfilé, rödvinsås, vitlökssås och massa god sallad. Jag är hungrig redan men måste vänta och vänta. Min bror är med kompisar nu så får väl vänta tills han kommer hem antar jag. Och det kommer att ta en evighet!
Förresten såg jag att jag hade fått en kommentar på de magbilderna jag la ut igår kväll, där det stod endast "herregud" och det stod inte vem som hade skrivit det. Så jag skriver det nu att är det något som inte passar eller något ni tycker är fel så skriv det då och skriv ert namn istället för att vara anonyma, för det är bara fegt! Men som jag skrev i slutet av inlägget igår så skäms jag inte över att bilderna är så pass nakna. Jag ska trots allt bli mamma snart, vad har jag att skämas över? Och trots att jag ser ut som nejävla kossa och har bristningar har jag något att vara stolt över! Så jag skäms inte över de bilder jag tagit! Tycker ni det är fel så sluta läs min blogg helt enkelt. Ingen har bett er läsa min blogg ni som itne tycker om mig. Jag skriver endast för min egen del, och för andra som är intresserade av att följa min blogg. Min blogg inte er, så kommentera inte vad jag lägger in eller skriver om det inte passa er, stick ifrån bloggen istället:)! Lätt va?
Nu ska jag hjälpa de i köket, ha det bra så länge! Pusss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0