mätt och belåten

Nu är jag mätt och belåten, men jag vill ändå äta något.. Vet inte riktigt vad, men en spettekaka till hade verkligen inte suttit fel;). Usch nej, jag låter som en jävla gris just nu. Men nu när jag ändå är tjock så får jag ju äta saker som får mig tjock också. Jag kan ju inte direkt äta grönsaker och leka "nyttig" trots att det är det jag kanske vill. Men nu när jag ändå får känna mig tjock så måste jag ju belöna mig själv med något tjockt och gott, inte sant? För efter förlossningen ska jag verkligen inte vara tjock mer, då ska jag ner mina kilon. Kanske behåller jag några få kilon för det är väl aldrig fel. Vill inte vara en "pinne" utan ha en kropp som jag trvis med helt enkelt.

Nog snackat om det så var maten väldigt god, blev dock mätt rätt fort. Eller jag hade inte aptiten till att äta idag, eller inte haft det på hela helgen. Vet inte vad det är för fel på mig asså. Men det kan ju bero på att jag är sjuk också"/. Hur som helst ska jag börja på med headern nu, får se hur den blir. Kanske blir den helt annorlunda från den andra. Men vi får vänta och se.


Kommentarer
Postat av: Bellezzaofsweden

Vill du ha runt 2000 fler besökare? Jag har ständigt nya tävlingar på min blogg så glöm inte att följa den så att du inte missar tävlingarna och vinner en länkning.



Ha en bra dag:)

2010-05-23 @ 19:46:16
URL: http://bellezzaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0