SPETTEKAKA, mm!

Spettekaka är lite mer mm i livet asså!
Kan inte förklara hur jäkla gott det är asså, det är gudomligt och smakar helt otroligt! JAG BARA ÄLSAKR DEN SMAKLÖSA SMAKEN:D♥! Och jag tror att det är fler än jag som tycker det. Jag fattar liksom inte hur det kan vara så gott när det bara är socker och ägg och lite glasyr(!?)
Ja, jag förstår det helt enkelt inte. Men det är skitsamma jag kommer aldrig att sluta äta det.

visst är den underbar?

På tal om annat så kom min bror hem för en stund sedan, tog med sig Teddy ut till hans kompisar (min brors kompisar!) och nu har han kört iväg på sin skateboard och ska köpa korv och bröd. Vi ska nämligen på grillfest ikväll med hans klass. Ska väl bli mysigt att liksom sitta och grilla och snacka med lite andra folk och dels tillbringa en ute dag tillsammans med familjen. Det är i skogen och det känns kanske inte så lockande för mig, men jag gör det för min brors skull. Satt och räknade lite kostnader och så nu när vi ska flytta till vårt eget hur mycket det kommer att kosta varje månad med alla fasta kostnader och hur mycket vi har över som vi kan liksom ha till nöje, eller typ som vi kan spara undan till resa och så. Och de fasta kostnaderna ligger rätt högt, men vi får ändå lite över som vi kan spara extra eller som vi kan använda till nöje. Det är en jäkla tur att Hampus har ett sådant bra jobb som han faktiskt har, och att han tjänar så bra som han gör. Annars så hade vi aldrig kunnat flytta ihopa, köpa allt och ha så roligt som vi kan ha. Men självklart så gäller det också att leva väldigt snålt i början, men så är det väl när man flyttar, man måste lära sig prioritera pengarna för ingan annan gör det åt en. Man måste lära sig hålla koll på vad man har råd med eller inte, för annars står man där en dag och har inte pengar och då är det kris! Så vi måste hålla extra koll på allting nu, och vi måste se till att vara sparsamma. För det är trots allt bara Hampus som  tjänar pengar och har fast inkomst. Hade varit lite enklare om jag också hade det, men så enkelt ska vi inte ha det såklart! Men som sagt så finns det alltid något dåligt i det bra, så är det! Hur som helst så kommer nog uppdateringen inte vara på topp idag, men jag försöker så gott jag kan. Ha en toppen bra dag!♥


Kommentarer
Postat av: Matilda

var du oseriös om spettekakan? :D jag har aldrig ätit det faktiskt, men de ´flesta jag känner säger att det smakar som frigolit och ägg..

2010-05-27 @ 17:14:35
URL: http://matildalager.blogg.se/
Postat av: Isabella

Varför går inte du i skolan nu när du är gravid? Hur ska du göra med skolan sen när du inte längre kommer vara mammaledig? :)

2010-05-27 @ 17:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0