svårt att bestämma mig!!

Just nu får jag panik. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill göra imorgon. Jag vet fan inte, jag har inga ideér förtillfället.. Men jag måste bestämma mig nu, annars så blir det klöddigt imorgon då vi inte vet vart vi ska! Så ja, hur fan ska jag ha det?! *tänker på det medans jag skriver detta inlägget*

Ialla fall så har jag suttit och bläddrat igenom Nelly.com igen, fast tillsammans med mamma den här gången. Hon har beställt två stycken väldigt söta klänningar, och jag vet ännu inte vad jag ska ha! Beslutsångest, JA TACK!
Sen så vet jag inte riktigt om jag har råd att köpa nya saker nu heller, för det väntar mig en dyr mobilräkning och så måste jag betala tillbaka mamma också. Har absolut inga pengar nu med tanken på att jag inte går i skolan och inte får studiebidrag, så det suger lite! Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Får väl se om jag har något i gaderoben som jag kan plocka fram till studentfesten, för jag har rätt mycket kläder som jag inte använt ännu och som bara hänger där i onödan. Eller så kanske jag kan låna något av mamma;). Vi får se helt enkelt.
Nej, nu måste jag skicka till min kära kompis och ge beskedd, suck* Vet inte hur jag ska göra!!!!!
Återkommer senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0